Βρετανία: Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι gay
Κόσμος

Βρετανία: Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι gay

Βρετανία: Πασίγνωστος παρουσιαστής αποκάλυψε ότι είναι gay

Μέσα από ανάρτησή του στο Twitter

Ο γνωστός παρουσιαστής της Βρετανίας, Phillip Schofield, αποκάλυψε ότι είναι gay μέσα από ανακοίνωση που αναρτήθηκε στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής του στο Twitter.

Ο οικοδεσπότης της εκπομπής This Morning στο κανάλι ITV, μίλησε “ανοιχτά” για τον εσωτερικό “πόλεμο” που έδινε εδώ και χρόνια και πως επιτέλους κατάφερε να αποδεχτεί αυτήν την πλευρά του εαυτού του.

Στην ανακοίνωσή του έγραφε:

“Ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται στη φαινομενικά τέλεια ζωή κάποιου, τι αντιμετωπίζει ή σε τι κατάσταση βρίσκεται και έτσι δεν ξέρετε τι με βασανίζει τα τελευταία χρόνια. Με τη δύναμη που μου έδωσαν η γυναίκα μου και οι κόρες μου, αποδέχτηκα επιτέλους πως είμαι ομοφυλόφιλος.

Πρόκειται για μια κατάσταση που έχει προκαλέσει σπαρακτικές συζητήσεις στο σπίτι. Είμαι παντρεμένος με τη Steph σχεδόν 27 χρόνια και έχουμε μαζί δυο υπέροχες κόρες, τη Molly και τη Ruby.

Ο παρουσιαστής με τη σύζυγό του, Stephanie Lowe

Η οικογένειά μου με βοήθησε όσο περισσότερο γινόταν. Προσπάθησαν να με “ανεβάσουν”, να με κατακλύσουν με την αγάπη και την ευγένειά τους, παρά το μπέρδεμα που ζούσαν.

Παρ΄όλα αυτά ακόμα δεν μπορώ να κοιμηθώ και ως τώρα έχω ζήσει πολύ σκοτεινές στιγμές”, είπε και παρακάλεσε τον κόσμο να δείξει τον απαιτούμενο σεβασμό στην περίσταση και ειδικά στην οικογένειά του.

Ο 57χρονος Philip, εξομολογήθηκε πως θαυμάζει όσους είχαν το κουράγιο να δημοσιοποιήσουν την αλήθεια τους και η στιγμή αυτή έφτασε τελικά και για τον ίδιο.

Ανέφερε πως τα νέα αυτά θα αποτελέσουν έκπληξη για πολλούς, αλλά αυτό που έχει σημασία είναι να βρει επιτέλους τη γαλήνη στην ψυχή του μετά από τόσα ψυχοφθόρα χρόνια εσωτερικής πάλης.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε στην εκπομπή του δίπλα στην συμπαρουσιάστριά του, Holly Willoughby και συζήτησαν εκτενέστερα την είδηση που γνωστοποίησε νωρίτερα σήμερα.

Δείτε το βίντεο: