Ξεναγούμαστε στο παλάτι του 18ου αιώνα της Madonna στη Λισαβόνα
Κόσμος

Ξεναγούμαστε στο παλάτι του 18ου αιώνα της Madonna στη Λισαβόνα

Ξεναγούμαστε στο παλάτι του 18ου αιώνα της Madonna στη Λισαβόνα

Super lux με όλα τα κομφόρ

Η Madonna κατέκτησε την κορυφή παγκοσμίως όπως μόνο λίγοι μπόρεσαν. Το απαράμιλλο ταλέντο της και το εκρηκτικό της ταμπεραμέντο την καθιέρωσαν ως τη βασίλισσα της ποπ που ξετινάζει την μπάνκα με κάθε της δίσκο.

Όλα αυτά οδήγησαν σε ένα καταπίστευμα αμύθητης αξίας που μπορεί να της ικανοποιήσει κάθε επιθυμία και ανάγκη.

Όπως μία πολυτελή κατοικία, αντάξια μίας καλλιτέχνιδας με το δικό της εκτόπισμα.

Η 61χρονη τραγουδίστρια διαμένει τα τελευταία χρόνια σε ένα super lux ακίνητο στην Πορτογαλία, το οποίο οικοδομήθηκε τον 18ο αιώνα, γνωστό ως Quinta do Relogio και που έχει χαρακτηρισθεί από την UNESCO ως μνημείο πολιτισμικής κληρονομιάς.

Η έκταση του παλατιού ανέρχεται στα 16.000 τετραγωνικά μέτρα και η τιμή στην οποία αγοράστηκε από την ποπ σταρ ήταν οι 6.000.000 λίρες. Καθόλου άσχημα, για το πακέτο και φυσικά τη δική της… τσέπη.

Βέβαια, στο παρελθόν η Madonna είχε εκφράσει την επιθυμία να μετακομίσει από την κατοικία της καθώς παραδέχτηκε ότι μέσα σε όλον αυτόν τον χώρο νιώθει συχνά μόνη και βαριεστημένη.

Παρ΄όλα αυτά, μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει πράξη τη σκέψη της και εξακολουθεί να ζει εκεί με τα έξι της παιδιά μοιράζοντας φυσικά τον χρόνο της ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο.

Όσο για τον λόγο που μετακόμισε εξαρχής στην Πορτογαλία αυτός ήταν η αγάπη του γιου της, David, για το ποδόσφαιρο ώστε να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να παίξει για την ομάδα νέων της Benfica.

Η κλασικής ομορφιάς έπαυλη διαθέτει έναν τεράστιο ξενώνα, τέσσερις κρεβατοκάμαρες και επτά μπάνια.

Το πάτωμα είναι επενδυμένο με παρκέ ενώ εντυπωσιάζει το ρουστίκ τζάκι που βρίσκεται στο κέντρο του καθιστικού.

Χλιδάτα έπιπλα μπαρόκ αισθητικής και πανάκριβα χαλιά συνθέτουν ένα μοναδικό σκηνικό δίνοντας στο οίκημα έναν αριστοκρατικό «αέρα».

Φυσικά, δεν θα μπορούσε να μην προσθέσει στον χώρο και τη δική της προσωπικότητα. Η  μουσική έχει εξέχουσα θέση μες στο υπερπολυτελές της σπίτι., καθώς ένα τεράστιο πιάνο κοσμεί το δωμάτιο μουσικής μαζί με πολλά ακόμη μουσικά όργανα.

Τέλος, το αρχοντικό διαθέτει και έναν τεράστιο κήπο, στολισμένο με λουλούδια και φυτά, ιδανικό για ξέγνοιαστες στιγμές σε κάθε ώρα της ημέρας.