Ελλάδα

#InstaCelebs: Η νονά Αθηνά Οικονομάκου και η νοσταλγική διάθεση της Madonna

#InstaCelebs: Η νονά Αθηνά Οικονομάκου και η νοσταλγική διάθεση της Madonna

Νέο τραγούδι, νέες εμφανίσεις, νέα Έλλη Κοκκίνου που φαίνεται πως η Θεσσαλονίκη της πάει πολύ. Την ίδια ώρα, η Αθηνά Οικονομάκου αναπολεί τα ανέμελα παιδικά της χρόνια, πάνω σε ένα ποδήλατο με τη βαφτιστήρα της. Οι αναρτήσεις των διάσημων στο instagram που μας κέντρισαν το ενδιαφέρον.

#GNTM

Με μια φωτογραφίας της, σε πόζα James Bond, η Βίκυ Καγιά από το πλατό του GNTM θυμίζει σε διαγωνιζόμενες και επικριτές, πως η λεπτομέρεια κάνει τη διαφορά.

#CallMyName

Περισσότερες εικόνες από την φαντασμαγορική έναρξη της χριστουγεννιάτικης περιόδου στην Παραμυθούπολη της Κύπρου, ανάρτησε στο Instagram η Ελένη Φουρέιρα. Το κοινό φωνάζει το όνομά της και εκείνη αισθάνεται υπέροχα.

#GodMother

Μια φωτογραφία με την μικρή της βαφτιστήρα ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου. Οι δυο τους είναι πάνω σε ποδήλατα – παιδικό και για την ηθοποιό – και η πρωταγωνίστρια του “Έλα στη θέση μου” αναπολεί τις ημέρες που ήταν και εκείνη παιδί.

#Salonika

Και η Έλλη Κοκκίνου ξεκίνησε την Κυριακή που μας πέρασε εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη. Τη Δευτέρα, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί μας κάποιες από τις στιγμές της βραδιάς.

https://streamable.com/re7yo

#Nostalgia

Με νοσταλγική διάθεση η Madonna κάνει repost ένα βίντεο θαυμαστών της και θυμίζει στον Γάλλο παραγωγό της Mirwais εκείνες τις δημιουργικές εποχές. Οι φήμες λένε πως η βασίλισσα της pop θα επιστρέψει δισκογραφικά με μια νέα συνεργασία μαζί του.

#DessertLife

Στο Abu Dhabi και βόλτα στην έρημο η Bella Hadid που φόρεσε το κράνος της και μαζί με την παρέα της έτρεξαν προς τον ορίζοντα σε ένα σκηνικό που όσο βλέπει το μάτι υπάρχουν μόνο αμμόλοφοι.

Exit mobile version