Ελλάδα

Σοφία Χαρμαντά: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα για τη σχέση μου με τον Gerard Butler…»

Σοφία Χαρμαντά: «Δεν έχω να κρύψω τίποτα για τη σχέση μου με τον Gerard Butler…»

Όσα είπε στην κάμερα των «Κου Κου»

Η Σοφία Χαρμαντά είναι ένα πρόσωπο αρκετά συζητημένο το τελευταίο διάστημα λόγω των δημοσιευμάτων που τη θέλουν να έχει κλέψει την καρδιά του Gerard Butler.

Μιλώντας στην εκπομπή των “Κου Κου” το μοντέλο έκανε μία αναδρομή στην απόφασή της να αφήσει την χώρα μας και να κυνηγήσει τις φιλοδοξίες της στην Αμερική. Για εκείνη κάθε νέο μοντέλο που θέλει να κάνει καριέρα στον χώρο πρέπει να πάει στο εξωτερικό δεδομένου ότι η αγορά είναι μεγαλύτερη και όλα τα κέντρα μόδας βρίσκονται εκτός Ελλάδας.

Φυσικά, της έγινε ερώτηση για το φημολογούμενο ειδύλλιό της με τον Gerard Butler κι εκείνη απάντησε με διπλωματικό ύφος αφήνοντας για ακόμη μία φορά ένα πέπλο μυστηρίου να πλανάται ανάμεσα σε εκείνη και τον χολιγουντιανό αστέρα.

“Πήγαμε Νίκαια, Μονακό. Δεν έχω να κρύψω κάτι. Γνωριζόμαστε χρόνια, έχουμε μία πάρα πολύ καλή σχέση. Με βοήθησε πάρα πολύ, όταν πρωτοπήγα στην Αμερική. Ήταν ένα μεγάλο στήριγμα για εμένα. Γενικά αισθάνομαι άβολα να μιλάω για την  προσωπική μου ζωή. Με έχει βοηθήσει πάρα πολύ. Ήταν από τους πρώτους φίλους που είχα εκεί. Ο χρόνος θα δείξει αν η φιλία μας μπορεί να εξελιχθεί σε έρωτα μετά από χρόνια”, είπε χαρακτηριστικά.

https://streamable.com/pg0t02

Exit mobile version