Ελλάδα

Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Ζένια Μπονάτσου: Μίλησε για τη σχέση της με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο

Καλεσμένη στην πρεμιέρα της εκπομπής The 2night Show ήταν η κόρη του Βλάση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια. Η νεαρή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση που διατηρεί με τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, μετά το θάνατο της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη.

Συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τη ρώτησε πώς είναι με τον παππού της κι εκείνη απάντησε: «Με τον παππού μου… δεν είμαστε! Δεν του μιλάω. Γύρισαν όλα τούμπα. Με το που έφυγε η γιαγιά μου από τη ζωή, όλα τούμπα. Σαν να ήταν τόσα χρόνια ένα ψέμα αυτό που ζούσαμε όλοι σε ένα σπίτι. […] Έχει προσπαθήσει ο ίδιος να μου μιλήσει. Δεν έχω απαντήσει».

Όπως εξομολογήθηκε στον παρουσιαστή, η γιαγιά της, Ζωή Λάσκαρη, ήταν το άτομο που ισορροπούσε τις σχέσεις μεταξύ τους. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου επέλεξε να κλείσει το θέμα εκεί και να μην ρωτήσει περισσότερα γι’ αυό, παρά το γεγονός ότι η Ζένια Μπονάτσου είχε τη διάθεση να πει περισσότερα πράγματα.

Ωστόσο, δεν είναι η πρώτη φορά που η Ζένια Μπονάτσου έχει δηλώσει πως δεν έχει σχέσεις με τον γνωστό ποινικολόγο και παππού της, Αλέξανδρο Λυκουρέζο. Συγκεκριμένα, σε συνέντευξή της στο «Πρω1νό», είχε πει στη Φαίη Σκορδά: «Μετά τον θάνατο του πατέρα μου ήρθαμε όλοι πιο κοντά σαν οικογένεια. Με τη μάνα μου πήγαμε και μείναμε στο Πόρτο Ράφτη […] Κι εγώ με τη μάνα μου και ο παππούς με τη γιαγιά, όλοι μαζί βοηθήσαμε ο ένας τον άλλον, ώστε κάπως να καλύψουμε την απώλεια. Αφοσιώθηκαν πολύ σε μένα και η μητέρα μου, και η γιαγιά και ο παππούς. Ο παππούς με πήγαινε από εδώ και από εκεί συνέχεια» έλεγε για τα πρώτα χρόνια μετά το θάνατο του Βλάση Μπονάτσου. «Το βρίσκω δύσκολο στις μέρες μας να είναι όλη η οικογένεια μαζί, ένα ζεστό σπίτι, μια ζεστή αγκαλιά. Αλλά όλα τα ωραία τελειώνουν. Δεν ισχύει αυτό πια» σημείωνε για τις σχέσεις τους σήμερα.

Η Ζένια Μπονάτσου κάνει φέτος τα πρώτα της βήματα ως ηθοποιός και συμμετέχει στην παράσταση «Χτυποκάρδια στο Θρανίο» στο Θέατρο Ήβη, ως μία από τις συμμαθήτριες της Λίζας Πετροβασίλη.

Exit mobile version