Κόσμος

Heather Locklear: Δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που παραμένει νηφάλια

Heather Locklear: Δηλώνει την ευγνωμοσύνη της που παραμένει νηφάλια

Η Heather Locklearγιορτάζει” το γεγονός ότι παραμένει νηφάλια μετά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετώπισε το περσινό καλοκαίρι.

Η 57χρονη ηθοποιός μοιράστηκε μία φωτογραφία της στο Instagram, η οποία έδειχνε ένα σημειωματάριο, το οποίο έφερε το μήνυμα: «Είσαι ακόμα νηφάλια, κρατήσου», ενώ στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: «Τόσο ευγνώμων» μαζί με ένα emoji προσευχής.

Ανέβασε και μία δεύτερη φωτογραφία από βιβλίο των Ανώνυμων Αλκοολικών που εξηγεί τα βήματα που ακολουθούν όσοι παρακολουθούν το πρόγραμμα για να καταπολεμήσουν τον εθισμό τους.

Η Locklear βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε ίδρυμα ψυχικής υγείας εδώ και περίπου ένα μήνα μετά τα οκτώ πλημμελήματα -έξι από τα οποία σχετίζονταν με βιαιοπραγία κατά αστυνομικών, τα οποία τα διέπραξε κατά τη σύλληψή της τον Ιούνιο του 2018.

Μόλις ολοκληρώσει τον μήνα νοσηλείας της στις 6 Σεπτεμβρίου, η ηθοποιός θα πρέπει για τρία χρόνια να βρίσκεται σε άτυπη ή χωρίς επίβλεψη δοκιμασία και έχει δοθεί εντολή απαγόρευσης οπλοκατοχής, μη συνταγογραφούμενων φαρμάκων και αλκοόλ.

Η Locklear αγωνίστηκε να παραμένει νηφάλια, αλλά τελικά ξανακύλησε στο αλκοόλ και κατέληξε υπό ψυχιατρική κράτηση τον Νοέμβριο του 2018, καθώς ο γιατρός της διαπίστωσε ότι είχε ψυχολογικά καταρρεύσει.

Exit mobile version