Κόσμος

Πρίγκιπας Harry: Μετακομίζει στην Αφρική μαζί με τη Δούκισσα του Sussex;

Πρίγκιπας Harry: Μετακομίζει στην Αφρική μαζί με τη Δούκισσα του Sussex;

Μπορεί ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα του Sussex, Μέγκαν, να μετακόμισαν πρόσφατα στο Frogmore Castle στο οποίο θα υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί, αλλά αυτό δεν τους εμποδίζει να κάνουν σχέδια μετεγκατάστασής τους ακόμα και στην Αφρική.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τους Sunday Times, o David Manning που είναι σύμβουλος του Πρίγκιπα Harry και του αδελφού του, φέρεται να έχει προτείνει στον πρώτο ένα ταξίδι στην Αφρική προκειμένου εκείνος και η Δούκισσα του Sussex να ενισχύσουν τον ρόλο τους εντός της Κοινοπολιτείας.

Σε ανακοίνωσή του, το Παλάτι δεν επιβεβαίωσε αλλά και δεν διέψευσε την είδηση, αναφέροντας: «Οποιαδήποτε μελλοντικά σχέδια για τον Δούκα και τη Δούκισσα είναι υποθετικά σε αυτό το στάδιο. Δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις σχετικά με τους μελλοντικούς ρόλους τους».

Πάντως, εάν προχωρήσουν σε μετεγκατάσταση σε κάποια αφρικανική χώρα που ανήκει στην Κοινοπολιτεία, αυτή θα διαρκέσει για λίγους μήνες κατά το βρετανικό τηλεοπτικό δίκτυο ITV.

Όπως και να έχει, ο Πρίγκιπας Harry και η Δούκισσα Μέγκαν έχουν ταξιδέψει στην Μποτσουάνα δύο φορές: μία το 2016 και μία την επόμενη χρονιά για τα γενέθλια της πάλαι ποτέ ηθοποιού. Πρόσφατα, δε, δημοσίευσαν και μια σχετική φωτογραφία στο Instagram.

Exit mobile version