Αλική Κατσαβού: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φοίβο Βουτσά στα social media
Ελλάδα

Αλική Κατσαβού: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φοίβο Βουτσά στα social media

Αλική Κατσαβού: Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Φοίβο Βουτσά στα social media

Ποια είναι η νέα αγαπημένη τους συνήθεια μετά την καραντίνα;

Τρεις μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο αείμνηστος Κώστας Βουτσάς “έφυγε” από τη ζωή.

Η χήρα του Αλίκη Κατσαβού δεν αποχωρίζεται λεπτό τον γιο τους Φοίβο Βουτσά ενώ μοιράζεται συχνά στιγμιότυπα από την καθημερινότητά τους.

Αυτή τη φορά δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο από τη βόλτα τους με το αυτοκίνητο αποκαλύπτοντας ποια συνήθεια υιοθέτησαν μετά την καραντίνα: “Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το “αρχηγείο” μας εν καιρώ πανδημίας!

Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. Εκεί κάνουμε σχέδια για το μέλλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ – γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά – τρώμε και κάτι. Και μετά από ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό”.

Δείτε την ανάρτηση:

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

🚗 Το αυτοκίνητο είναι μια από τις νέες μας συνήθειες κι έχει γίνει το “αρχηγείο” μας εν καιρώ πανδημίας! 🚘 Το παρκάρω πλάι σε όσο περισσότερη πρασινάδα βρω και πάω στο πίσω κάθισμα. 🌳🌱🌿 Εκεί κάνουμε σχέδια για το μελλον, κουβεντιάζουμε, ακούμε ραδιόφωνο, γελάμε πολύ – γιατί ο Φοίβος θέλει να γελάς με την καρδιά σου και δυνατά – τρώμε και κάτι. 🥪 Και μετά απο ώρα, παίρνουμε το δρόμο για το γυρισμό. . . . #motherhood #motherandson #activities #fun #covid19days #find #newhabbits #optimism #overcoming #grief #overcome #positivemindset #hope #inthecar #car #toddler #socialdistancing #loveistheanswer

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) στις