Δήμητρα Λημνιού – Η συμπρωταγωνίστρια και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει:  «Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ»
Ελλάδα

Δήμητρα Λημνιού – Η συμπρωταγωνίστρια και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει: «Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ»

Δήμητρα Λημνιού – Η συμπρωταγωνίστρια και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου δηλώνει:  «Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ»

Σοκαρισμένη δήλωσε στο «Χαμογέλα και πάλι» η Δήμητρα Λημνιού, ηθοποιός και φίλη του Στάθη Παναγιωτόπουλου.

Η ηθοποιός καταδικάζει τις πράξεις του παρουσιαστή, λέγοντας πως κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα του άλλου και να προβάλει ιδιωτικές στιγμές στο διαδίκτυο.

«Έχω πέσει κι εγώ από τα σύννεφα. Με τον Στάθη είχαμε φιλική σχέση γιατί είχαμε συνεργαστεί το 2011 στην ταινία Pokerface και από τότε είχαμε φιλική σχέση. Όταν βγαίναμε κάποιες φορές μετά τις παραστάσεις είχε μία διάθεση να φλερτάρει, όχι απέναντί μου, γιατί τα όρια μου ήταν πιο καθαρά. Αυτό ήταν σε πλαίσια, όσο ήμουν μπροστά, που δεν πρόσβαλε τις κοπέλες, ήταν σε πλαίσιο φιλοφρόνησης και κολακείας», είπε.

«Όσα βγαίνουν στον αέρα με έχουνε εξοργίσει. Η πράξη αυτή είναι απαράδεκτη, ανήκουστη. Δεν μπορεί κανένας άνθρωπος να χρησιμοποιήσει τη σεξουαλικότητα τη δική μου. Να βγει κάποιος και να δημοσιεύσει τις προσωπικές στιγμές ενός κοριτσιού που είναι γυμνό και έρχεται σε σεξουαλική επαφή με ένα άντρα που έχει επιλέξει. Είναι μια πράξη από τις χειρότερες κακοποιήσεις που μπορεί να υποστεί μία γυναίκα ή ένας άντρας».

«Δεν σβήνονται όλα με μία συγγνώμη. Δεν θα μπορούσε να επανορθώσει από τη στιγμή που βγήκαν στον αέρα αυτά τα πράγματα. Τα τραύματα αυτά έχουν γίνει τατουάζ», κατέληξε.