«Με έχουν προσεγγίσει για το Survivor! Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια»
Reality TV

«Με έχουν προσεγγίσει για το Survivor! Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια»

«Με έχουν προσεγγίσει για το Survivor! Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια»

Γνωστός ηθοποιός κατακεραυνώνει Big Brother και The Bachelor

Μια εντυπωσιακή αλλαγή έκανε για τις ανάγκες ενός νέου project ο Γιάννης Χατζηγεωργίου και εμφανίστηκε πια ξανθός στην κάμερα του Ευτυχείτε. Ο νεαρός καλλιτέχνης σχολίασε τα ριάλιτι με τον πιο καυστικό τρόπο και αποκάλυψε πως δεν θα συμμετείχε ποτέ σε ριάλιτι επιβίωσης.

«Έγινα ξανθός για τις ανάγκες των γυρισμάτων μιας παιδικής εκπομπής», είπε αρχικά ο Γιάννης Χατζηγεωργίου μιλώντας για την αλλαγή στην εμφάνισή του.

Στην ερώτηση αν βλέπει ριάλιτι, αποκάλυψε: «Καταστροφή! Ποτέ δεν το κάνω αυτό. Καίγονται τα μάτια μου όταν βλέπω ριάλιτι. Δεν διανοούμαι ότι υπάρχουν άνθρωποι που τα βλέπουν σοβαρά. Δεν μπορώ ούτε να γελάσω γιατί αισθάνομαι μια μελαγχολία».

Και πρόσθεσε: «Το Big Brother είναι το χειρότερο γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα ούτε οπτικά. Το επόμενο είναι το The Bachelor γιατί δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, αλλά τουλάχιστον γελάς, γιατί είναι τρομακτικά κακό αυτό που συμβαίνει και τρίτο το GNTM. Αγαπάμε Βίκυ Καγιά, δίνουν κάποια σχόλια για μόδα που είναι αστεία και νιώθω ουδέτερα».

Τέλος, στο αν τον έχουν προσεγγίσει ποτέ για κάποιοι ριάλιτι αποκάλυψε πως του είχαν κάνει στο παρελθόν πρόταση για το Survivor: «Με έχουν προσεγγίσει για το Survivor! Δεν κάνω τέτοια καραγκιοζιλίκια».