Από τα catwalk στην tv: Πώς να αντιγράψεις το scarf look του Νίκου Κοκλώνη
Beauty & Fashion

Από τα catwalk στην tv: Πώς να αντιγράψεις το scarf look του Νίκου Κοκλώνη

Από τα catwalk στην tv: Πώς να αντιγράψεις το scarf look του Νίκου Κοκλώνη

Οι επιλογές του για το δεύτερο επεισόδιο του J2US

O παρουσιαστής του J2US αν μη τι άλλο μας δίνει πολύτιμα μαθήματα styling μέσα από κάθε του εμφάνιση στο λαμπερό σόου του Open.

Για τη δεύτερη live εμφάνισή του, ο Νίκος Κοκλώνης στηρίχθηκε για άλλη μια φορά στη μοναδική κομψότητα του οίκου Dior και στην πολύτιμη βοήθεια των δύο αγαπημένων του fashion consultants, του Ηλία Μιχαλόλια και του Χάρη Γκοτζαμανίδη.

Και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το τι ακριβώς φόρεσε!

Με αέρα όπερας…

Ο οίκος Dior με επικεφαλής τον Kim Jones αποφάσισε να κάνει μια αναδρομή στην ένδοξη ιστορία του παρουσιάζοντας κολεξιόν με πλούσια υφάσματα και κεντήματα που μόνο ο Christian Dior είχε τη φήμη ότι είναι μαέστρος.

Στα looks που είδαμε στα catwalks -όπου ο Νίκος και οι στυλίστες του αναζήτησαν έμπνευση- τα πλούσια scarfs στις εμφανίσεις αλλά και τα κοσμήματα έπαιξαν κυρίαρχο ρόλο.

Έτσι για την αποψινή του εμφάνιση, ο παρουσιαστής έκανε για άλλη μια φορά τη διαφορά με τις λεπτομέρειες στα κομμάτια που φόρεσε.

Και θα αρχίσουμε από το black oblique jacket που φόρεσε και που συνδυάζει το σύγχρονο με το διαχρονικό.

Με αφαιρούμενο μαντήλι, zipper στο πέτο -που είναι και το post modern στοιχείο του- αυτό το jacket θυμίζει τα κομψά κοστούμια των 50s που κλείνουν σε στυλ φακέλου, αυτά που οι κύριοι της υψηλής κοινωνίας έραβαν στους ράφτες-καλλιτέχνες του Λονδίνου.

Χωρίς να είναι αναχρονιστικό, το συγκεκριμένο κομμάτι φοριέται με μαύρο παντελόνι και λευκό πουκάμισο όπως έκανε και ο Νίκος Κοκλώνης.

Για την ακρίβεια επέλεξε ένα λευκό officer collar πουκάμισο, ένα από εβληματικά κομμάτια του οίκου. Από βαμβακερή ποπλίνα και με «κρυφά» χαραγμένα κουμπιά, είναι ιδανικό για να φορεθεί με ένα κοστούμι Dior ή και με jean για πιο casual chic περιστάσεις.

Οι λεπτομέρειες κάνουν τη διαφορά!

Για να ολοκληρώσει την εμφάνισή του, ο παρουσιαστής επέλεξε άλλα δύο εξαιρετικά κομμάτια Dior, ένα ανδρικό κολιέ και ένα ζευγάρι δερμάτινα ankle boots.

Τα military-inspired μαύρα ankle boots με την καμηλό λεπτομέρεια στο λουράκι συνδυάζουν την κλασική κομψότητα και μια μοντέρνα πινελιά που δημιουργεί η διχρωμία. Και για να γίνει ακόμα πιο μοναδικό, το μποτάκι έχει μια ασημένια μεταλλική λεπτομέρεια στη μύτη του ώστε να μπορεί να φορεθεί ακόμα και με denim χωρίς να χάνει τον χαρακτήρα του.

Όσο για το μεταλλικό κολιέ, αυτό προέρχεται από την τιμής ενεκέν συλλογή DIOR AND JUDY BLAME και έδωσε έναν τόνο πολύ νεανικό στο πουκάμισο του παρουσιαστή.

Το lobster clasp του επιτρέπει να ρυθμίσεις το μήκος του για να το φορέσεις με t-shirt ή πουκάμισο και καταλήγει σε τρία τριανταφυλλάκια-γούρια αλλά και έναν νόμισμα Judy Blame.

Όσο για το hairstyle του παρουσιαστή έγινε από τον Βασίλη Μπουλούμπαση ενώ το make up του επιμελήθηκε η Ιωάννα Τσελέντα.

Μπορείς να δεις όλες τις λεπτομέρειες του look του Νίκου στο αποκλειστικό βίντεο που ακολουθεί: