«Μένουμε σπίτι» και τρώμε σωστά!
Beauty & Fashion

«Μένουμε σπίτι» και τρώμε σωστά!

«Μένουμε σπίτι» και τρώμε σωστά!

H Βάλια σου δίνει τρόπους να μην ξεφύγεις στη διατροφή σου όσο είσαι σε καραντίνα

Είμαι σίγουρη πως όπως κι εγώ έτσι κι εσύ έχεις κάνει αρκετές ατασθαλίες στο φαγητό σου όλες αυτές τις μέρες που είμαστε κλεισμένοι σπίτι.

Κάτι ο άπλετος χρόνος, κάτι οι πολλές ώρες μπροστά στις οθόνες που συνήθως όλο και κάτι θέλουμε να μασουλάμε, κρίνοντας από μένα δηλαδή.

Το πώς θα τρώμε σωστά όσο είμαστε σπίτι δεν μπορώ να στο πω εγώ μιας και δεν είμαι ειδική όμως εάν ψάξεις λίγο στο internet θα βρεις σίγουρα εύκολα διατροφικά tips όπως και πολύ νόστιμες συνταγές χαμηλές σε λιπαρά και άκρως υγιεινές.

Μήπως σε επόμενο θέμα σού παρουσιάσω κάποιες τέτοιες συνταγές που κράτησα εγώ;!

Προς το παρόν θα μοιραστώ μαζί σου δυο δικά μου tips που κάπως με «φρέναραν» από το να τρώω ό,τι βρίσκω στο ψυγείο και στα ντουλάπια μου.

Αρχικά σταμάτησα να ψωνίζω «θερμιδικές βόμβες», αντικαθιστώντας τες με φρούτα, λαχανικά και τρόφιμα πλούσια σε βιταμίνες.

Το επόμενο tip; Χαζεύω φωτογραφίες από το προηγούμενο καλοκαίρι, από βίντεο που έκανα γυμναστική, από την δουλειά μου που βάφομαι και ντύνομαι με όμορφα ρούχα..

Βρήκα δηλαδή ένα δικό μου κίνητρο για να με προσέξω και να με φροντίσω. Για τις μέρες που θα έρθουν, τις καλύτερες μέρες που τόσο θέλουμε και προσμένουμε όλοι!

Θα έρθουν, είμαι σίγουρη! Μέχρι τότε… να προσέχεις!