#MένουμεΣπίτι: Πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου;
Beauty & Fashion

#MένουμεΣπίτι: Πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου;

#MένουμεΣπίτι: Πώς θα διαχειριστείς τον χρόνο σου;

Η Βάλια σού εξηγεί τι μπορείς να κάνεις

Φυσικά και το να μείνουμε όλοι στο σπίτι μας αποσκοπεί στο να προφυλαχτούμε και να προστατέψουμε τόσο εμάς όσο και όλους τους υπόλοιπους γύρω μας.

Πώς όμως διαχειρίζεσαι τον άπλετο χρόνο κλεισμένος σε ένα σπίτι;

Θα μοιραστώ μαζί σου πράγματα που κάνω εγώ και γεμίζουν την ημέρα μου:

  • Άπλετος χρόνος για ξεκούραση,ταινίες, βιβλία. Ναι ο χρόνος που τόσο ήθελες να ξεκουραστείς και να χαλαρώσεις, ήρθε. Σίγουρα όχι όπως ακριβώς το είχες φανταστεί, αλλά ας είναι.
  • Καλό φαγητό. Υπάρχει χρόνος για καλό σπιτικό φαγητό ή ακόμα και γλυκό εάν είσαι λίγο καλύτερη από μένα στη μαγειρικήκ δηλαδή. Ψάξε στο ίντερνετ διάφορες εύκολες συνταγές και άσε την δημιουργικότητά σου να μεγαλουργήσει. Εάν πετύχεις καμία καλή συνταγή στείλε μου, ε!
  • Ξεκαθάρισε την ντουλάπα σου. Ναι ξέρω. Το ΠΙΟ βαρετό πράγμα στον κόσμο όλο, όμως είναι μια τεράστια ευκαιρία. Δεν είναι ανάγκη να τα τελειώσεις όλα σε λίγες ώρες ή ακόμα και την ίδια μέρα μιας και πλέον έχουμε όλοι πολύ παραπάνω ελεύθερο χρόνο.
  • Κάνε γενική στο σπίτι (εάν δεν έχεις κάνει ήδη δηλαδή). Είναι κουραστικό όμως η αίσθηση του καθαρού μοσχοβολιστού σπιτιού δε συγκρίνεται με τίποτα. Και προφανώς θα εξοντώσεις σκόνες και μικρόβια.

#μενουμε_σπιτι παιδιά!