Tο style icon της ημέρας: H Lily-Rose Depp ξέρει πώς να φοράει με μοντέρνο τρόπο το denim
Beauty & Fashion

Tο style icon της ημέρας: H Lily-Rose Depp ξέρει πώς να φοράει με μοντέρνο τρόπο το denim

Tο style icon της ημέρας: H Lily-Rose Depp ξέρει πώς να φοράει με μοντέρνο τρόπο το denim

Διαχρονικό κομμάτι μεν, θέλει όμως τον τρόπο του

Δεν είναι μόνο θέμα γονιδίων αλλά σίγουρα η Lily-Rose Depp τα διαθέτει. Έχοντας κληρονομήσει τον μποέμ χαρακτήρα και των δύο διάσημων γονιών της, του Johnny Depp και της Vanessa Paradis ήταν μάλλον βέβαιο ότι θα χαράξει τη δική της ιδιαίτερη πορεία.

Μπήκε από νωρίς στον χώρο της μόδας ως ενζενί και έγινε μούσα μεγάλων οίκων όπως η Chanel, έχοντας μάλιστα περπατήσει στο catwalk του οίκου με τη μητέρα της.

Με σημείο αναφοράς και πάλι τη Chanel και τη φετινή επίδειξη μόδας στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, η Lily-Rose ανέδειξε ένα αγαπημένο της κομμάτι, το denim, φορώντας το με τον πιο μοντέρνο τρόπο.

Το συνδύασε με κλασικό σακάκι Chanel σε ροζ χρώμα που το αγαπά ιδιαίτερα και με χρυσή αλυσίδα στην κοιλιά αλλά και χρυσά πέδιλα.

Όπως είπε στη Vogue για το συγκεκριμένο look «το αγάπησα από τη στιγμή που η κολεξιόν βγήκε. Μου άρεσαν όλα τα κομμάτια του ειδικά η αλυσίδα καθώς είναι ευέλικτη και μπορώ να παίξω με αυτήν. Επίσης μου άρεσαν τα χρώματα. Με έκανε χαρούμενη το να φοράω κάτι φωτεινό και παιχνιδιάρικο σε τόσο καταθλιπτικούς και παράξενους καιρούς» είπε και είχε δίκιο.

Φόρεσε το denim της με τον πιο μοδάτο τρόπο, με χρωματιστά κομμάτια πάνω στο ίδιο το παντελόνι αλλά και με φωτεινά χρώματα στις υπόλοιπες επιλογές της.

Το denim είναι μεν ένα κλασικό ρούχο που υπάρχει σε κάθε ντουλάπα, το να αναβαθμίσεις όμως το look σου φορώντας το δεν είναι πάντα απλή υπόθεση.

Και δεν είναι η πρώτη φορά που το κάνει. Πάλι στην επίδειξη μόδα της Chanel το 2016 είχε συνδυάσει ένα απλό παντελόνι τζιν με πολύχρωμο κορμάκι και κατακόκκινο φουλάρι στον λαιμό.

Φωτογραφίες:Αbaca