Κωστής Μαραβέγιας: Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που τον έκανε να αισθανθεί ντροπή
Ελλάδα

Κωστής Μαραβέγιας: Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που τον έκανε να αισθανθεί ντροπή

Κωστής Μαραβέγιας: Το περιστατικό στο αεροδρόμιο που τον έκανε να αισθανθεί ντροπή

Στο αεροδρόμιο Αθηνών βρέθηκε την Τετάρτη ο Κωστής Μαραβέγιας, από όπου θέλησε να μοιραστεί με τους ακολούθους του στο instagram ένα περιστατικό που συνέβη μπροστά του. Ο τραγουδοποιός έγινε όπως λέει, μάρτυρας αγενούς συμπεριφοράς υπαλλήλου του αεροδρομίου, απέναντι σε επιβάτη. Το γεγονός που ενόχλησε το Κωστή Ματαβέγια ήταν η διαφορετική αντιμετώπιση της ασφάλειας του αεροδρομίου απέναντι στους πολίτες που δεν ανήκουν στη συνθήκη Σέγκεν.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο post, «ο αμέσως επόμενος συμπολίτης μας, κρατώντας μια απλή σακούλα σουπερμάρκετ που χρησιμοποιούσε ως αυτοσχέδιο backpack, καθυστέρησε για λίγα δευτερόλεπτα, για να μαζέψει ένα καρό πουκάμισο που ξεχείλιζε από τα πράγματα που είχε στοιβάξει στην πλαστική σακούλα. Η ένδυση και η εμφάνιση του μαρτυρούσε έναν απλό λαϊκό άνθρωπο που μάλλον πήγαινε στην πατρίδα του, στην Αίγυπτο, να δει τους δικούς του. Ο κύριος της ασφάλειας δυσανασχέτησε έντονα και με φανερά εκνευρισμένο τόνο φωνής πια, πρόσταξε «άϊντε προχώρα», συνοδεύοντας και κινησιολογικά την καθόλου φιλόξενη στάση του με προέκταση χεριού, αφού πρώτα τσέκαρε το εισιτήριο και διαβατήριο του Αιγύπτιου επιβάτη της πτήσης για Κάϊρο». Ο coach του The Voice παρατήρησε πως η συμπεριφορά του υπαλλήλου δεν ήταν ίδια απέναντι σε Έλληνες ή επιβάτες που ταξίδευαν από χώρες εντός της Ευρώπης.

«Αισθάνθηκα ντροπή. Για μένα, για τη χώρα μου, για τους συμπολίτες μου, για το αεροδρόμιό μας» σχολίασε κλείνοντας το κείμενο που προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις στα σχόλια της ανάρτησης. Πολλοί ήταν εκείνοι που συμφώνησαν μαζί του, δεν έλειψαν όμως κι εκείνοι που βρήκαν αφορμή να γκρινιάξουν.

https://www.instagram.com/p/BpUBRVli3Ev/?utm_source=ig_web_copy_link