Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ στην άκρως κακοποιημένη Δέσπω!
Tik Tok

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ στην άκρως κακοποιημένη Δέσπω!

Το προξενιό της Ιουλίας: Η μεταμόρφωση της Ιζαμπέλλας Φούλοπ στην άκρως κακοποιημένη Δέσπω!

Το βίντεο που μοιράστηκε στο TikTok

Η Δέσπω είναι μια από τις πιο αμφιλεγόμενες προσωπικότητες στη σειρά, Το προξενιό της Ιουλίας, αφού η ζωή της με την κατάληξή της έρχονται σε πλήρη αντίθεση.

Μέχρι στιγμής στα επεισόδια που προβάλλονται στον Alpha, η Δέσπω έχει εισχωρήσει για τα καλά στο Προβιόσπιτο.

Και μάλιστα έχει έρθει τόσο κοντά με τον αφέντη της που δεν χάνει ευκαιρία να συνευρίσκεται ερωτικά όποτε εκείνος το επιθυμεί.

Ωστόσο, η κατάληξη της Δέσπως όπως έχουν δει στα πλάνα από το μέλλον μόνο θετική δεν θα είναι αφού θα έχει πέσει θύμα κακοποίησης.

Μάλιστα, η Ιζαμπέλλα Φούλοπ είχε μιλήσει για τον ρόλο της στην εκπομπή, Καλύτερα δε γίνεται, λέγοντας: «Αυτό που σίγουρα ξέρουμε είναι ότι θα είναι θύμα κακοποίησης. Όλες οι γυναίκες της σειράς είναι θύματα κακοποίησης με έναν τρόπο! Ανεξάρτητα από τη βία την σωματική και όλος ο τρόπος αντιμετώπισης είναι κακοποιητικός. Και στην περίπτωση της Δέσπως που ο πατέρας την πιάνει να προσεγγίζει τον γιο, είναι κακοποίηση. Είναι ένας περίεργος χαρακτήρας που μέσα στο πλαίσιο μιας εποχής που πρέπει να επιβιώσει, σίγουρα με τον λάθος τρόπο».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok, μας δείχνει πώς μεταμορφώνεται από Ιζαμπέλλα σε Δέσπω που ξέρουμε και βλέπουμε αλλά και στη στιγμή της κακοποίησής της.

@itsizabellafulop Δέσπω. How it starts & how it ends… #transformation #foryou #fyp #fy #foryoupage #greektiktok #φυ #φυπ #forfun #fypシ #fyppppppppppppppppppppppp #actress #actor #greektv #greekseries #toproxenio #despo #greekactors #greektvseries #alpha #alphatv ♬ Beautiful Things – Benson Boone

Διαβάστε επίσης

Το προξενιό της Ιουλίας – Ιζαμπέλα Φούλοπ: «Η Δέσπω θα πέσει θύμα κακοποίησης από τον…»