«Πάτρας – Ουγγαρέζος, μαζί ή χώρια, πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση»
BeZnews

«Πάτρας – Ουγγαρέζος, μαζί ή χώρια, πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση»

«Πάτρας – Ουγγαρέζος, μαζί ή χώρια, πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση»

Ο Γιώργος Μπέζας μοιράζεται την άποψή του για τα πρόσωπα των ημερών

Θανάσης Πάτρας – Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η σειρά που τους αναφέρω δεν είναι τυχαία, μιας και τον πρώτο τον γνωρίζω προσωπικά.

Δύο πρόσωπα που έχουν χρόνια αφήσει το τηλεοπτικό τους αποτύπωμα από οποίο μετερίζι και αν έχουν κληθεί… Ώριμοι γεμάτοι κέφι για αυτή την δουλειά, ζωηροί, επαγγελματίες χωρίς απωθημένα.

Αν και για κάποιους μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή ωστόσο και οι δυο έχουν γευτεί την απόλυτη αποδοχή και αγάπη του κόσμου.

Είναι από τις λίγες περιπτώσεις παρουσιαστών που έχουν υπάρξει και πρώτα αλλά και δευτέρα βιολιά που έκλεψαν το χειροκρότημα από τον πρώτο.

Τον Θανάση τον «κυνηγούσα» ως αρχισυντάκτης του τρία χρόνια να φέρει τις πιο ωραίες συνεντεύξεις από τις γειτονιές αγαπημένων προσώπων. Είναι ένας παρουσιαστής που τίποτα δεν του χαρίστηκε, σέβεται την ιεραρχία και δεν εμπλέκεται σε παρασκηνιακά πηγαδάκια.Ένας επαγγελματίας με χιούμορ με ωραίο λόγο, διαβασμένος και με καλοσύνη – αν και δεν ξέρω αν αυτό το τελευταίο είναι πλεονέκτημα πια στις μέρες μας.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι μια χαρισματική τηλεοπτική προσωπικότητα, με οξυδέρκεια, αυτοπεποίθηση, γνώση, ατάκα, ωραία Ελληνικά και χιούμορ. Στα συν του, εκτός από την βιτριολική πένα του, οι ωραίες κουβέντες που έκανε στο ougga challenge, μια στήλη που άφησε την σφραγίδα της.

Δύο πρόσωπα που, μαζί ή χώρια, μπορούν και πρέπει να υπάρχουν στην τηλεόραση. Μένει να δούμε αν τα σενάρια για κοινή τους συνύπαρξη ευοδωθούν.