Τηλεοπτικές εξελίξεις: Live ή γραμμένος ο Μουτσινάς στον ΑΝΤ1; Η «σιωπή» Κουτσελίνη και ο νέος παρουσιαστής του δελτίου της ΕΡΤ
BeZnews

Τηλεοπτικές εξελίξεις: Live ή γραμμένος ο Μουτσινάς στον ΑΝΤ1; Η «σιωπή» Κουτσελίνη και ο νέος παρουσιαστής του δελτίου της ΕΡΤ

Τηλεοπτικές εξελίξεις: Live ή γραμμένος ο Μουτσινάς στον ΑΝΤ1; Η «σιωπή» Κουτσελίνη και ο νέος παρουσιαστής του δελτίου της ΕΡΤ

Ο Γιώργος Μπέζας καταγράφει όλα τα νέα από το τηλεοπτικό παρασκήνιο και προσκήνιο

Καμίνι που βράζει το τηλεοπτικό τοπίο και για πρώτη φορά μετά από πολλές σεζόν αναμένονται με αγωνία οι εξελίξεις στους τηλεοπτικούς σταθμούς και τα πρόσωπα της τηλεόρασης.

ΕΡΤ

Στο Ραδιομέγαρο αυτές τις μέρες θα συζητηθούν για να πάρουν το πράσινο φως οι εκπομπές της Δυο στις δέκα, Μαμά-δες και Μπαμπά-δες.

Στο κεντρικό δελτίο αναμένεται να μετακομίσει από την νέα σεζόν ο Απόστολος Μαγγηριάδης ενώ δεν αποκλείεται να έχουμε και ένα πρόσωπο έκπληξη από μια κυρία της ενημέρωσης που βρίσκεται σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό, με συμβόλαιο που λήγει τον Αύγουστο.

Η εκπομπή Στούντιο 4 δικαίως θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν αφού η εκπομπή έχει κατορθώσει να γίνει συνήθεια στο ζάπινγκ την ώρα προβολής της.

ΑΝΤ1

Η έλευση του Νίκου Μουτσινά στον ANT1 αιφνιδίασε τους πάντες. Η εκπομπή του θα προβάλλεται εκτός απροόπτου στις έντεκα το βράδυ και δεν θα είναι ζωντανή, όπως είχε γραφτεί. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες θα μαγνητοσκοπείται live on tape Πέμπτη και Παρασκευή.

Με αγωνία αναμένουμε τι θα γίνει με την Μαρία Αναστασοπούλου που το σενάριο να φεύγει από τον ΑΝΤ1 απομακρύνεται. Θα δίνει ή όχι lead in στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα τα Σαββατοκύριακα; Θα το μάθουμε σύντομα.

MEGA

Στο Μega η Φαίη Σκορδά φαίνεται πως θα ενταχθεί εκτός απροόπτου στο δυναμικό του σταθμού από την επόμενη σεζόν. Σε καλό δρόμο φαίνεται πως είναι και οι συζητήσεις της Αγγελικής Νικολούλη με το κανάλι αφού ως γνωστό η παρουσιάστρια υπογράφει μονοετή συμβόλαια για το Φως στο Τούνελ που μονοπωλεί για δεκαετίες του ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

STAR, ALPHA

Στο Star τώρα ερωτηματικά προκαλεί η σιωπή της Ζήνας Κουτσελίνη για την ανανέωση του συμβολαίου της.

Η Ναταλία Γερμανού φαίνεται πως για την επόμενη σεζόν μεθοδικά και κάτω από άκρα μυστικότητα σχεδιάζει την νέα της ομάδα όπου δεν αποκλείεται να δούμε και πρόσωπα από το παρελθόν στο πλευρό της.

ΣΚΑΪ

Στον ΣΚΑΪ που φαίνεται πως θα γίνει ένα δυνατό refresh, ανοιχτό και κενό παραμένει το 3 με 5 στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη και οι μνηστήρες είναι δύο.

Σε μήλον της έριδος έχει εξελιχθεί ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Τι θα επιλέξει τελικά;

Το Αction 24 θέλει τον Σεπτέμβρη να κάνει μια δυνατή έναρξη σεζόν καθώς φαίνεται πως διεκδικεί μια θέση στο τηλεκοντρόλ πανελλαδικής εμβέλειας.