Νέα

Δημήτρης Σταρόβας: Τα αναληθή δημοσιεύματα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Δημήτρης Σταρόβας: Τα αναληθή δημοσιεύματα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1

Τι είπε για το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» και το YFSF;

Στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ το Σαββατοκύριακο έχει ενσωματωθεί και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο ο Δημήτρης Σταρόβας, ο οποίος έχει «δέσει» απόλυτα με τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα και είναι «Όλα γκουντ».

Πώς προέκυψε όμως η μετακόμισή του εκεί; «Διάβαζα ότι πρόκειται να παρουσιάσω το Top Chef. Μετά ότι με θέλει ο Ατζούν και μετά ότι ρίχνουν χρυσάφι στα πόδια μου. Παίρνω λοιπόν μια μέρα τη Μαραγκουδάκη και της λέω θέλω την προκαταβολή. Ήταν η πρώτη φορά που μιλήσαμε. Μου είπε τότε την ιδέα για το Σαββατοκύριακο, μου άρεσε και έτσι έγινε. Η αλλαγή της ώρας μας βγήκε σε καλό», είπε στο «Χαμογέλα και πάλι», ενώ για τους βαρύγδουπους τίτλους που γράφονται κατά καιρούς δήλωσε:

«Δεν μπορείς να γράφεις “δυστυχώς έφυγε από κοντά μας ο Σταρόβας” και να έχω σταματήσει από ένα ραδιόφωνο. Με πήρε τηλέφωνο η πρώην γυναίκα μου στις 3 τα ξημερώματα».

Για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Ο Γρηγόρης αγαπάει τόσο τα τηλεπαιχνίδια που θα σταματούσε όλες τις υπόλοιπες εκπομπές».

Για την αποχώρησή του από τον ΑΝΤ1: «Δεν μου έγινε πρόταση να συμμετέχω στο “Ελλάδα έχεις ταλέντο”. Ενώ μιλούσαμε και μου έλεγαν “εννοείται” ότι θα συνεργαστούμε, τελικά δεν εννοείται τίποτα. Περίμενα το YFSF μέχρι την τελευταία στιγμή».

Exit mobile version