Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Προβιός δέρνει την πεθερά του! Πώς αντιδρά η Στάσα;
Tv Spoilers

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Προβιός δέρνει την πεθερά του! Πώς αντιδρά η Στάσα;

Το προξενιό της Ιουλίας επόμενα επεισόδια: Ο Προβιός δέρνει την πεθερά του! Πώς αντιδρά η Στάσα;

Ο Γιωργίκης Προβιός θα δείξει το αληθινό του πρόσωπο και στην πεθερά του

Αυτό και αν δεν θα σοκάρει τους φανς της σειράς Το προξενιό της Ιουλίας καθώς το τέρας που κρύβει μέσα του ο Γιωργίκης Προβιός θα αρχίσει να γίνεται πλέον ορατό.

Η Χάδω φυσικά έχει ήδη βάλει το χεράκι της αφού του άναψε τη «φιτιλιά» ότι το παιδί της Ιουλίας δεν είναι δικό του.

Ο Μελέτης Ηλίας σε πρόσφατη συνέντευξή του στο Στούντιο 4 έκανε μια αποκάλυψη που πέρασε στα ψιλά. Αναφέρθηκε σε κάποιες δύσκολες σκηνές που έπρεπε να γυρίσει με την Ελισάβετ Μουτάφη, την τηλεοπτική Στάσα και πεθερά του, περιγράφοντας πόσο δύσκολο ήταν να τη χαστουκίσει.

«Είχαμε μια σκηνή τις προάλλες με την Ελισάβετ τη Μουτάφη που κάνει την πεθερά μου που έπρεπε να της δώσω δυο χαστούκια. Και μου λέει η Ελισάβετ “χτύπα” και της είπα να το κάνουμε στον αέρα, θα το πάρουμε από μια γωνία κάμερας να φαίνεται σαν να τη χτυπώ. Και επέμενε να τη χτυπήσω. Η Ελισάβετ θέλει να το βιώσει» είχε πει χαρακτηριστικά.

Γιατί ο Προβιός όμως προβαίνει σε μια τέτοια πράξη;

Ο Γιωργίκης πλέον κακοποιεί συστηματικά την Ιουλία που προσπαθεί να βρει διέξοδο και ζητά τη βοήθεια της Στεφανίας για να το σκάσει.

Παράλληλα η συμπεριφορά του κάνει τη Δέσπω κυρία του σπιτιού παρότι ο Προβιός είδαμε ότι την έχει εμμέσως απειλήσει να μην τολμήσει να τον εκβιάσει.

Η Φρόσω ενημερώνει την Στάσα για την κακοποίηση της κόρης της και μάλιστα της λέει ότι μόνη λύση είναι ο Στασινόπουλος. Η Στάσα αμφιταλαντεύεται αν πρέπει να παραβεί την υπόσχεση να μην ξανπλησιάσει τον Κωστή.

Πηγαίνοντας όμως μια μέρα στο σπίτι του Γιωργίκη, θα νιώσει και εκείνη την οργή του αφού ο Προβιός δεν διστάζει να τη χαστουκίσει.

«Ήρθες να δεις την άτιμη την κόρη σου; Που νομίζατε ότι θα με κοροϊδέψετε για να μου φορτώσετε το μούλικο;» της λέει και χειροδικεί.

Η Στάσα πλέον βλέπει πως μόνη λύση είναι ο Κωστής, αφού ο Προβιός δεν φοβάται κανέναν.