GNTM: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Κυβέλη και Κωνσταντίνο – «Νιώθω προδομένος, έχω θυμώσει» – «Δεν χρωστάω σε κανέναν»
Reality TV

GNTM: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Κυβέλη και Κωνσταντίνο – «Νιώθω προδομένος, έχω θυμώσει» – «Δεν χρωστάω σε κανέναν»

GNTM: «Πόλεμος» ανάμεσα σε Κυβέλη και Κωνσταντίνο – «Νιώθω προδομένος, έχω θυμώσει» – «Δεν χρωστάω σε κανέναν»

Το ντισαβαντάζ έβαλε «φωτιά» στη δοκιμασία - Η αποκάλυψη για τις απειλές που δεχόταν

Η διαγωνιστική διάθεση στο GNTM επανήλθε με το μήνυμα του Δημήτρη Σκουλού να προετοιμάζει τα top models για την επόμενη δοκιμασία αποχώρησης.

Η φαντασμαγορική ατμόσφαιρα θρυλικών clubs εμπνέει το σημερινό σκηνικό: ένα φεγγάρι αιωρείται πάνω από μια επιφάνεια νερού και τα μοντέλα καλούνται να ποζάρουν πάνω του ως λαμπεροί performers.

Η ισορροπία και η λάμψη είναι τα στοιχεία-κλειδιά, όμως η ανακοίνωση των μειονεκτημάτων κάνει κάποιους να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους.

Ο Άγγελος Μπράτης και ο Γιώργος Καράβας ζήτησαν από την Κυβέλη, η οποία είχε την καλύτερη φωτογραφία στην προηγούμενη δοκιμασία, να δώσει ντισαβαντάζ σε δύο παίκτες, οι οποίοι θα είχαν μόλις ένα λεπτό για να φωτογραφηθούν.

Το μοντέλο έδωσε το πρώτο ντισαβαντάζ στον Κωνσταντίνο, τον οποίο όπως η ίδια δήλωσε, θεωρεί ένα από τα πιο δυνατά άτομα μέσα στον διαγωνισμό. «Είναι από τους μεγαλύτερους αντιπάλου, το έχει με την κίνηση».

Εκνευρισμένος ο Κωνσταντίνος πέρασε μπροστά και τόνισε: «Νιώθω προδομένος. Έχουν μιλήσει όλοι για την άνοδο της Κυβέλης, της έχω δώσει στήριξη κι εγώ και η παρέα μου. Την έχουμε βοηθήσει ψυχολογικά να ανέβει και μου κάνει σαν μαχαίρι στην πλάτη. Ξέρει ότι δεν είμαι καλά ψυχολογικά και έχω θυμώσει. Μου είχε πει σε συζήτηση ότι δεν θα μου το δώσει γιατί ξέρει ότι δεν είμαι καλά και δεν είναι δίκαιο».

Η Κυβέλη ζήτησε τον λόγο για να απαντήσει. «Δεν χρωστάω σε κανέναν ότι είμαι καλά ψυχολογικά. Μόνη μου το έκανα. Το ότι τα παιδιά με συμπαθούσαν δεν σημαίνει ότι χρωστάω σε κάποιον κάτι. Είμαι σε έναν διαγωνισμό, έχω παρατήσει κάποια πράγματα έξω για να κερδίσω κάτι. Τον αγαπάω σαν άνθρωπο, δεν είναι προσωπικό το θέμα».

Το σκηνικό έκανε τον Ναπολέοντα να βάλει τα γέλια και να υπάρξουν αντιδράσεις από άλλους συμπαίκτες του αλλά και τον Κωνσταντίνο. «Ξέρετε πολύ καλά τι έχετε κάνει στην Κυβέλη. Δεν σε αφορά η συζήτηση».

Το δεύτερο ντισαβαντάζ το πήρε ο Αιμίλιος.

«Διχασμός» στο Twitter

Οι fans του GNTM χωρίστηκαν σε δύο στρατόπεδα, καθως άλλοι συμφώνησαν με την Κυβέλη και άλλοι με τον Κωνσταντίνο, ο οποίος μάλιστα ξέσπασε και σε κλάματα.

Η συζήτηση δεν τελείωσε μπροστά τους κριτές παρά συνεχίστηκε και πίσω, όσο τα παιδιά ετοιμάζονταν για τη φωτογράφηση. «Έχω δώσει πολλά στην Κυβέλη και είμαι στεναχωρημένος», είπε ο Κωνσταντίνος.

Αξίζει να σημειωθεί ότι νωρίτερα, η Κυβέλη είχε αποκαλύψει στον Γιάννη ότι δέχεται «απειλές» από μερίδα συμπαικτών της, για το πού θα δώσει το ντισαβαντάζ.

«Έγινε μια συζήτηση με τα παιδιά για το disadvantage και μου είπαν πως εάν πάει σε αυτούς θα υπάρχουν κάποιες συνέπειες. Σκέφτομαι κι εγώ ότι είναι γελοίο όλο αυτό και πείσμωσα παραπάνω. Είναι πάρα πολύ άσχημο αυτό», εξομολογήθηκε η Κυβέλη στον Γιάννη Μπούτο και συνέχισε:

«Ουσιαστικά προσπάθησε να γίνει μια καθοδήγηση. Στην Ειρήνη που μου έγινε μια πρόταση να το δώσω, δεν θα το δώσω όμως γιατί παρόλο που δεν μιλάμε είμαι συναισθηματικά δεμένη μαζί της και έχουμε περάσει κάποια πράγματα. Μπορεί να μην την εμπιστεύομαι πια, δεν την έχω πλέον κοντά μου».