Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό
Νέα

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό

Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Απομονωμένη σε ειδικό κελί στον Κορυδαλλό

Τι προκύπτει από το πρωτόκολλο

Προφυλακιστέα κρίθηκε ομόφωνα απο εισαγγελέα και ανακρίτρια η Ρούλα Πισπιρίγκου, για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9ρονης κόρης της Τζωρτζίνας, ύστερα από την πολύωρη απολογία της τη Δευτέρα, εκεί όπου επέμεινε για την αθωότητά της και αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες.

Η 33χρονη μητέρα, η οποία έχει χάσει ακόμα δύο παιδιά, τη Μαλένα και την Ίριδα, δύο υποθέσεις που ερευνώνται εκ νέου, καθώς διατάχθηκε κατεπείγουσα εισαγγελική έρευνα, θα οδηγηθεί σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και θα μπει σε ειδικό κελί, το  οποίο δεν έχει νούμερο και αφορά σε ιδιάζουσες περιπτώσεις κρατουμένων.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα μείνει καραντίνα για δύο ημέρες, λόγω του πρωτοκόλλου για τον κορονοϊού και στη συνέχεια θα μεταφερθεί σε ένα από τα δύο αυτά κελιά, όπου δεν θα έχει επαφή με άλλες κρατούμενες. Επίσης θα προαυλίζεται μόνη της, συγκεκριμένες ώρες της ημέρας, έτσι ώστε να αποφευχθεί τυχόν επίθεση από συγκρατούμενές της, καθώς το κλίμα στις φυλακές εναντίον της φαίνεται ότι είναι εκρηκτικό.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η γυναίκα από την Πάτρα, μέχρι χθες, πίστευε ότι θα αφεθεί ελεύθερη με περιοριστικούς όρους, με αποτέλεσμα όταν της ανακοινώθηκε η απόφαση για προφυλάκισει να μην το πιστεύει και να βάζει τα κλάματα, τονίζοντας ότι είναι αθώα.