Ήταν 5 Απριλίου 2022 όταν η Ρούλα Πισπιρίγκου οδηγήθηκε στις φυλακές Κορυδαλλού από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων όπου αρχικά κρατούνταν.

Έκτοτε κανείς δεν έχει έρθει σε επαφή μαζί της εκτός από την οικογένειά της και τους δικηγόρους της.

Η μοναδική που κατάφερε να μιλήσει μαζί της περιέγραψε στο Live News τόσο τα λόγια που αντάλλαξαν όσο και ορισμένες άγνωστες πτυχές από την κράτηση της 33χρονης.

«Επειδή δήλωσα εγώ έναρξη απεργίας πείνας από τον Κορυδαλλό με βάλανε σε κελί απομόνωσης, το οποίο ήταν δίπλα στο κελί της Πισπιρίγκου, η οποία έμαθε για την απεργία πείνας μου και μου μίλησε.

Μου είπε: “να προσπαθήσεις να μην πάθεις κακό στην υγεία σου και στη ζωή σου, επειδή σε χρειάζεται η κόρη σου. Εγώ δυστυχώς δεν μπόρεσα να σώσω τα παιδιά μου”».

Η συγκρατούμενη της 33χρονης βρέθηκε στη φυλακή επειδή πυροβόλησε και τραυμάτισε τον σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, σε μια υπόθεση που είχε συζητηθεί.

«Αυτή είπε ότι “κι εγώ το ίδιο θα έκανα στη θέση σου αν ζούσαν τα παιδιά μου. Θα έκανα το παν, θα αυτοθυσιαζόμουν”.

Εγώ της είπα: “μακάρι να είναι αληθινά αυτά που ακούω από σένα, γιατί θα ήθελα να μην έχεις εσύ σχέση με όσα σε κατηγορούν”».

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους, η 33χρονη που κατηγορείται για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας, προσπάθησε και πάλι να περάσει και να στείλει το δικό της μήνυμα κυρίως στις υπόλοιπες πτέρυγες της φυλακής.

Όλα αυτά λίγες μέρες πριν βγουν τα αποτελέσματα της ανάλυσης για το αίμα της Τζωρτζίνας που βρέθηκε σε ξεχασμένο φιαλίδιο στο Καραμανδάνειο.

Το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη και Καλόγρηα για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, αναμένεται να δοθεί στη δημοσιότητα στις αρχές του Ιούνη και είναι βέβαιο ότι θα δρομολογήσει μια σειρά από εξελίξεις.

Οι καταθέσεις συνεχίζονται, τα στοιχεία που συλλέγει το Ανθρωποκτονιών αυξάνονται και οι επιστήμονες περιμένουν για να αξιολογήσουν τα νέα στοιχεία.