Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα τους ξεσπά – «Έχω ακούσει τα πάντα, ότι είμαι φόνισσα, δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα»
Νέα

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα τους ξεσπά – «Έχω ακούσει τα πάντα, ότι είμαι φόνισσα, δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα»

Θάνατος τριών κοριτσιών στην Πάτρα: Η μητέρα τους ξεσπά – «Έχω ακούσει τα πάντα, ότι είμαι φόνισσα, δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα»

Οι γονείς των τριών κοριτσιών μίλησαν για πρώτη φορά στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Αγανακτισμένοι από τις επιθέσεις που δέχονται για τον θάνατο και των τριών τους παιδιών, εμφανίστηκαν στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη οι γονείς τους, οι οποίοι ξέσπασαν και μίλησαν για όλα.

Η Ρούλα και Μάνος, ντυμένοι στα μαύρα, πενθόντας τα παιδιά τους, αναφέρθηκαν σε όλα όσα συμβαίνουν μετά τις 29 Ιανουαρίου, όταν έχασαν από τη ζωή και την τελευταία τους κόρη, Τζωρτζίνα.

Οι δυο γονείς μίλησαν για τα τελευταία επεισόδια που πέρασε το κοριτσάκι στην Αθήνα, τονίζοντας ότι κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της έπαθε 9 ανακοπές. «Μελάνιαζε το παιδί, χανόταν και επανερχόταν στη ζωή», είπαν χαρακτηριστικά.

«Την τελευταία της ημέρα, έπαθε δύο μεγάλα επεισόδια, στο πρώτο της έβαλαν εγκεφαλογράφο να καταγράψει την κατάσταση. Μέχρι το μεσημέρι και το τελευταίο μεγάλο επεισόδιο την παρακολουθούσαν και όπως μας είπαν προφορικά, δεν έδειξε κάποια επιληψία».

«Οι γιατροί μπήκαν μέσα στην αρχή του επεισοδίου και το παιδί δεν είχε καταλήξει, την άκουσα που φώναξε, όμως δεν τα κατάφερε», δήλωσε χαρακτηριστικά η μητέρα.

Οι δυο τους αναφέρθηκαν στον καρδιολογικό γονιδιακό έλεγχο που τους έγινε και τόνισε ότι ψάχνουν στο εξωτερικό για κάποια σπάνια γονίδια. «Υπάρχει περίπτωση να μην βρεθει τίποτα και να είμαστε οι πρώτοι. Εμάς τα παιδιά μας χάθηκαν», τόνισε η Ρούλα και πρόσθεσε ο Μάνος:

«Να πάρουμε απάντηση, γιατί αυτό που γίνεται δεν είναι απλά τραγικό, έχει καταντήσει να γυρίσει καταπέλτης στη μάνα. Έχουν αναφερθεί διάφορα τραφικά πράγματα. Πέταγαν πράγματα στο σπίτι μας, φοβάται να βγει από το σπίτι».

«Έχει βγει η ζωή μας δημόσια χωρίς να ερωτηθούμε. Μας κατακρίνουν γιατί χαμογελάγαμε. Δύο παιδιά είχαν χαθεί μέχρι την Τζωρτζίνα, αλλά υπήρχε κι εκείνη. Δεν μπορούσαμε να κλαίμε. Θέλαμε να τη φέρουμε στην πραγματικότητα που ήταν, όχι να της δημιουργήσουμε ψυχολογικά προβλήματα. Το τι περνά ο καθένας μέσα στο σπίτι του δεν το ξέρει κανείς και κυρίως όχι οι δικαστές του πληκτρολογίου», τόνισε και επεσήμαναν:

«Πάντα υπήρχε ένα παιδί πίσω. Όταν έφυγε η Μαλένα, η Ρούλα ήταν σε άσχημη κατάσταση και ερχόταν το παιδί και της έλεγε “μαμά κοίτα, εγώ με τον μπαμπά δεν κλαίμε, σήκω”. Δεν ε αφήνουν να θρηνήσουν τα παιδιά σου. Έχουμε φτάσει σε τραγικές καταστάσεις να μη μπορούμε να θρηνήσουμε το παιδί μας, δεν μας άφησαν».

Η Ρούλα συνέχισε: «Δεν διαφωνώ με την οργή του κόσμου, γιατί προφανώς βλέπουμε εγκλήματα, όμως δεν είμαστε όλοι μας. Κανένας δεν με ρώτησε πώς ζω από τις 29 του μήνα. Πώς θα πείραζα εγώ τα παιδιά μου. Τα γέννησα, τα μεγάλωσα, ήμουν δίπλα τους. Δεν υπάρχει λογική σε αυτό».

Αναφορικά με κάποιες κατηγορίες ότι υπήρξε παρέμβαση στον απινιδωτή: «Ο απινιδωτής για να πειραχτεί, πρέπει να έρθει τεχνικός της εταιρίας, ή ο γιατρός, με συγκεκριμένο μηχάνημα, να ρυθμίσει την απενεργοποίησή του. Ή να αλλάξει τα πράγματά. Να ξεκαθαριστεί γιατί έχει καταντήσει γελοίο».

Για το γεγονός ότι η Ρούλα παρακολουθούσε σεμινάρια εγκληματολογίας, απάντησε: «Από μικρή είχα έφεση στο ιατρικό κομμάτι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι ένας άνθρωπος που θέλει να σπουδάσει γιατρός, ή εγκληματολόγος, ή που διαβάζει βιβλία μυστηρίου ή Νικολούλη, δεν σκοτώνει κιόλας. Μεγάλη μου αγάπη ήταν αυτό και ο Μάνος μου έκανε δώρο κάποια σεμινάριο στο ανοιχτό Πανεπιστήμιο, στην Πάντειο. Στην εγκληματολογία, δεν σου διδάσκουν πώς θα σκοτώσεις, αλλά πώς θα εξιχνυάσεις ένα έγκλημα».

Για τα προβλήματα στη σχέση τους: «Η Τζωρτζίνα ήταν πάνω από όλους και όλα. Βέβαια με τόσα που έχουμε περάσει σαν οικογένεια, μπορεί κάποια στιγμή να είχαμε τα προβλήματά μας. Δεν σημαίνει ότι μια οικογένεια σκοτώνει τα παιδιά της. Για κανέναν λόγο. Ούτε για να φέρει τον άντρα ή τη γυναίκα πίσω. Είναι δύσκολο. Είναι μη διαχειρίσιμο, όπως υπήρχε η Τζωρτζίνα. Αν χανόμασταν εμείς μας ένωνε το παιδί. Τώρα που έφυγε δεν με έχουν αφήσει να σκεφτώ. Είμαι η φόνισσα, η δολοφόνος, ότι έχω το τέλειο έγκλημα. Εντάξει, πόσο;», τόνισε η Ρούλα.

«Δεν μπορούμε να το ξεχάσουμε αυτό το κομάτι, έχουμε φτάσει στο αμήν. Έφτασα σε σημείο να ανεβάσω πίεση και είμαι 30 χρονών. Να ασχολούμε με την κάθε εκπομπή και τι θα πει ο καθένας. Έχουν γεμίσει παραπληροφόρηση τα πάντα».