Διεθνή

Μητέρα του πιο σατανικού βιαστή της Βρετανίας: “Είναι ακόμα το μωρό μου”

Μητέρα του πιο σατανικού βιαστή της Βρετανίας: “Είναι ακόμα το μωρό μου”

Πώς περιγράφει η μητέρα τον δράστη που συγκλόνισε την παγκόσμια κοινή γνώμη;

Μετά τα λόγια του πατέρα του χειρότερου βιαστή στην ιστορία της Βρετανίας που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, ο οποίος αποδοκίμασε δημόσια τις πράξεις του γιου του, νέες δηλώσεις αυτή τη φορά από τη μητέρα του έρχονται να “φωτίσουν” τις σκοτεινές πτυχές του διαβολικού εγκληματία.

Η μητέρα του Ρέινχαρντ Σινάγκα, αποκαλύπτει ότι είχε προσπαθήσει πολλές φορές να τον πείσει να επιστρέψει στην οικογένειά του, πριν ακόμα ξεκινήσει το ειδεχθές έργο του, χωρίς επιτυχία.

Ο Σινάγκα, ο οποίος καταδικάστηκε σε 60 χρόνια κάθειρξη, έπειτα από κατηγορίες για 195 (!) βιασμούς ανδρών, προέρχεται από μια “καλή χριστιανική οικογένεια”, όπως ανέφερε η μητέρα του.

“Είμαστε καλοί Χριστιανοί και δεν πιστεύουμε στην ομοφυλοφιλία. Είναι το μωρό μου”, τόνισε.

Η Νορμαουάτι περιγράφει το γιο της σαν ένα ευγενικό παιδί με πάθος για τη μάθηση. Όπως λέει πρόκειται για έναν προνομιούχο νεαρό, αφού είχε “πλάτες” την μεγάλη εταιρεία του πατέρα του, ο οποίος κάθε Κυριακή τη συνόδευε στην εκκλησία.

“Δεν έβγαινε πολύ. Ήταν ένα ήσυχο παιδί που έπαιζε καλά πιάνο . Δεν του άρεσε βέβαια πολύ η εκκλησία, αλλά τον ανάγκαζα εγώ”, εξομολογήθηκε.

Ο Σινάγκα συνελήφθη τον Ιούνιο του 2017, όταν ένας 18χρονος με τον οποίο είχαν γνωριστεί σε gay κλαμπ της περιοχής, “ξύπνησε” κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής του παρενόχλησης από τον δράστη.

Exit mobile version