TV Queen ή Drama Queen; Η Τριανταφυλλιά έβαλε τα κλάματα διότι…
Reality TV

TV Queen ή Drama Queen; Η Τριανταφυλλιά έβαλε τα κλάματα διότι…

TV Queen ή Drama Queen; Η Τριανταφυλλιά έβαλε τα κλάματα διότι…

«Ο κόσμος να το δει και να το κρίνει ανάλογα»

Και να που τα παρατράγουδα του εγκλεισμού ξεκίνησαν και όπως είναι φυσικό ο κοινός ύπνος πολλών ανθρώπων μαζί μπορεί να είναι προβληματικός στο TV Queen.

Έτσι η Ρεγγίνα «έδωσε» στις συμπαίκτριές της την Τριανταφυλλιά και τη Χριστίνα που ροχαλίζουν και δεν την αφήνουν να κοιμηθεί.

Μάλιστα δήλωσε ότι θα πάει να κοιμηθεί στον καναπέ αν δει ότι δεν ξεκουράζεται.

Η Λία πρόφτασε τα νέα στην Τριανταφυλλιά ότι οι άλλες κοπέλες σχολίαζαν το ροχαλητό της και της έδωσε πάτημα να καθίσει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να κατηγορήσει την Ρεγγίνα ότι δεν της μίλησε ευθέως αλλά πισώπλατα.

Η Τριανταφυλλιά έφερε το θέμα στο δωμάτιο και δήλωσε στεναχωρημένη που κατονομάστηκε ως αυτή που ροχαλίζει.

Μάλιστα στο κιου της έκανε το θέμα ακόμα πιο δραματικό κατηγορώντας τις συμπαίκτριές της ότι είναι «δήθεν και διπρόσωπες» αλλά και ότι τη στοχοποιούν.

Μάλιστα επικαλέστηκε για πολλοστή φορά τον πατέρα της και το όνειρό της να γίνει παρουσιάστρια και έβαλε τα κλάματα δίνοντας πολύ πιο δραματικές διαστάσεις στο θέμα.

«Ο κόσμος να το δει και να το κρίνει ανάλογα» είπε η drama queen Τριανταφυλλιά.

Η Ίριδα από την άλλη τόνισε ότι υπάρχουν κάμερες παντού και τίποτα δεν μένει κρυφό, έτσι η Ρεγγίνα είπε κατάμουτρα στην Τριανταφυλλιά ότι δεν έχει κάτι προσωπικό μαζί της απλά διαπίστωσε ότι ροχαλίζει, δεν μπορεί να κοιμηθεί και θα πάει αλλού.

«Μου αρέσει να δημιουργώ ίντριγκα, είσαι καλυμμένη με αυτό;» είπε ειρωνικά στην Τριανταφυλλιά που συνέχιζε να λέει τη λέξη «στοχοποίηση».