Κοινωνία

Μύκονος: Ναρκωτικά και συλλήψεις σε πάρτι με 400 καλεσμένους

Μύκονος: Ναρκωτικά και συλλήψεις σε πάρτι με 400 καλεσμένους

Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους και μία γυναίκα θετική στον κορονοϊό

«Ανευθυνότητας… το ανάγνωσμα» εξακολουθούν ορισμένοι, οι οποίοι δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα τη σοβαρότητα της κατάστασης μετά την αύξηση των κρουσμάτων και τους φόβους για επικείμενο δεύτερο κύμα κορονοϊού στη χώρα.

Στη Μύκονο λίγες ώρες μετά την επιβολή των νέων μέτρων για τον περιορισμό της διασποράς του ιού ένας 31χρονος Έλληνας διοργάνωσε ξέφρενο πάρτι σε βίλα στη Φτελιά με 400 τουλάχιστον καλεσμένους χωρίς να υπολογίσει τον υγειονομικό κίνδυνο.

Μετά από καταγγελία για εκτεταμένο θόρυβο η αστυνομία προχώρησε σε οργανωμένη επιχείρηση με drone για να εντοπίσουν τους ταραχοποιούς, ωστόσο, τα ευρήματα ήταν πολύ πιο σοβαρά από όσο νόμιζαν.

Στη βίλα βρισκόταν και ένα ζευγάρι από τη Βενεζουέλα, με την κοπέλα θετική στον κορονοϊό, η οποία αψηφώντας τις διατάξεις “έσπασε” την καραντίνα για να διασκεδάσει μαζί με τον σύντροφό της. Μαζί τους είχαν και αρκετή ποσότητα ναρκωτικών.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι αρχές τους συνέλαβαν μαζί με τον 31χρονο Έλληνα ενώ τους επιβλήθηκε και πρόστιμο αρκετών χιλιάδων ευρώ.

Δείτε το ρεπορτάζ:

https://streamable.com/kk3h8v

Exit mobile version