Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Έγινα μαμά έφηβη ουσιαστικά. Είχε ένα επώδυνο κομμάτι ενηλικίωσης»
Τηλεόραση

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Έγινα μαμά έφηβη ουσιαστικά. Είχε ένα επώδυνο κομμάτι ενηλικίωσης»

Ευσταθία Τσαπαρέλη: «Έγινα μαμά έφηβη ουσιαστικά. Είχε ένα επώδυνο κομμάτι ενηλικίωσης»

Όσα είπε για τον πεθερό της, Ηλία Λογοθέτη, την απόφαση να μείνει στο σπίτι με το παιδί μέχρι να γίνει 6 και τους στίχους που γράφει

Η ηθοποιός Ευσταθία Τσαπαρέλη, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στην Παραλία της ΕΡΤ1, ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Πρωίαν σε είδον.

Μιλώντας για τη σειρά είπε με χιούμορ ότι η μαμά της τής ζητάει έντονα spoiler.

Εκείνη αρκέστηκε να πει για την ηρωίδα της, την Κερασία, ότι «θα εξελιχθεί ωραία αυτή η ιστορία. Μέχρι να φτάσουμε στο happy end θα έχουμε μια πορεία».

«Με γοήτευε το παραβατικό στα μπιλιαρδάδικα»

Η ηθοποιός μίλησε αρχικά για τον παππού της, που της είχε αδυναμία. «Ενώ ήταν στραβόξυλο, είχε μια σχέση με τα πράγματα λίγο υπερβατική. Με το πρώτο φως του ήλιου πήγαινε σε ένα συγκεκριμένο παραθυράκι και έκανε μια προσευχή. Το βράδυ πήγαινε και κοιτούσε τα αστέρια και πάλι έκανε μια προσευχή και τα κοιτούσε. Το χόμπι του ήταν να παίρνει πέτρες και να τις κάνει γλυπτά. Μου ασκούσε μια γοητεία και σημαίνει ότι και αυτός έπαιρνε κάτι. Το πιο σπουδαίο που έκανε είναι ότι με κοίταξε με ένα βλέμμα θαυμασμού από πολύ νωρίς» είπε.

«Με γοήτευε το οριακό, το παραβατικό, το σκοτεινό, μου άρεσε πάρα πολύ το μπιλιάρδο, έκανα πρωταθλητισμό. Στο σπίτι γινόταν χαμός γιατί είχαν τρελαθεί οι άνθρωποι, η μαμά μου να με ψάχνει στα μπιλιαρδάδικα στου Ζωγράφου. Τώρα δεν κάνω πια μπιλιάρδο, θα ήθελα» είπε για την έντονη εφηβεία της.

«Το παιδί μου είναι 12 χρονών. Έμεινα 6 χρόνια με το παιδί μου. Είναι πολυπαραγοντικό. Έλειπα από την Αθήνα οπότε δεν με ήξερε κανείς. Άρα έπρεπε να ξαναρχίσω. Τότε ήταν στην περίοδο της κρίσης και ήταν εξαιρετικά δύσκολο και με έπαιρναν για δουλειές που δεν είχαν νόημα. Οπότε τα βάλαμε κάπως στη ζυγαριά, το συζητήσαμε με τον Αλέξανδρο τι είναι πιο σημαντικό και αποφασίσαμε να μείνω με το παιδί. Δούλευε εκείνος πιο πολύ. Αλλά είναι δύσκολο» ανέφερε για τον παιδί που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Αλέξανδρο Λογοθέτη.

Μιλώντας για τους στίχους που γράφει είπε:

«Είναι χρόνια. Όσο ήμουν με το παιδί, μεγάλωνα. Ένας ψυχολόγος έλεγε ότι η μετεφηβεία έχει ένα στάδιο που φτάνει μέχρι τα 28. Εγώ έγινα μαμά έφηβη ουσιαστικά. Είχε πολλές συγκρούσεις και είχε ένα κομμάτι ενηλικίωσης επώδυνο. Η αρχική ανάγκη μου να γράψω ήταν η διαχείριση της ενηλικίωσης. Είναι μια ματαίωση που σε μεγαλώνει».

Η σχέση της με τον πεθερό της, Ηλία Λογοθέτη

Μιλώντας για τον πεθερό της , Ηλία Λογοθέτη, που πρόσφατα έφυγε από τη ζωή είπε:

«Τον Ηλία τον ζούσα πιο πολύ στα τηλέφωνα, είχαμε μια σχέση τηλεφωνική πάρα πολύ συχνή, γιατί τα τελευταία χρόνια δεν ήθελε να εκτίθεται πολύ σε κόσμο με παιδιά. Είχαμε φτιάξει κάτι σαν το δικό μας μυστικό για το τι διαβάζω. Μια φορά του είπα ένα βιβλίο που είναι κατεξοχήν για γυναίκες και πήρε και το διάβασε. Ήταν ανοιχτός σε όλα».