Πάτρα: Αντιφάσεις μητέρας – γιατρών – Το κρίσιμο κενό των 35 λεπτών στον θάνατο της Μαλένας
Κοινωνία

Πάτρα: Αντιφάσεις μητέρας – γιατρών – Το κρίσιμο κενό των 35 λεπτών στον θάνατο της Μαλένας

Πάτρα: Αντιφάσεις μητέρας – γιατρών – Το κρίσιμο κενό των 35 λεπτών στον θάνατο της Μαλένας

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Live News

Δεν σταματούν να έρχονται στο προσκήνιο νέα στοιχεία που σταδιακά ρίχνουν όλο και περισσότερο φως στην υπόθεση θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα.

Το ρεπορτάζ του Live News  έστρεψε το ενδιαφέρον στις αντιφάσεις μητέρας – γιατρών αναφορικά με τον πρώτο θάνατο της Μαλένας.

Σύμφωνα με την κατάθεση της μητέρας, το πρωί του Σαββάτου, στις 13 Απριλίου του 2019, η Μαλένα ήταν σε καλή κατάσταση και μάλιστα χαρακτηριστική είναι η φωτογραφία που τη δείχνει να τρώει σουβλάκι στο δωμάτιο του νοσοκομείου της. Λίγες ώρες μετά, όταν ο πατέρας αποχώρησε, όλα άλλαξαν.

«Εκείνο το μεσημέρι, έφυγε ο σύζυγός μου κι έμεινα εγώ δίπλα της και κοιμήθηκα μαζί της. Μετά από μια ώρα ξυπνήσαμε με την μικρούλα γιατί μπήκε στο δωμάτιο η νοσηλεύτρια και της έδωσε ένα φάρμακο για το στομάχι της. Μετά από 10 λεπτά, στις 16:40 το παιδί τινάχτηκε, έβγαλε ένα βρόγχο και έμεινε με τα μάτια της μισάνοιχτα. Της μίλησα, της φώναξα, “Μαλένα, Μαλένα”, πήρα από τα χεράκια της τα πανάκια που είχε ως συνήθεια να κρατά στον ύπνο της και έτρεξα στο δωμάτιο των νοσηλευτών» είχε αναφέρει η μητέρα.

Ωστόσο, αυτό δεν επιβεβαιώνεται από τα επίσημα έγγραφα που κατέγραψαν οι γιατροί για την κατάληξη της 3χρονης καθώς αναφέρουν ότι κλήθηκαν από την μητέρα για παροχή βοήθειας στις 17:15, δηλαδή 35 λεπτά αργότερα.

Όπως θα δείτε στα αποκλειστικά πλάνα η ώρα που που αναγράφεται στα χαρτιά κατά την οποία ειδοποιήθηκαν οι νοσηλεύτριες είναι στις 17:15.

Από τα παραπάνω εκκρεμεί ένα κρίσιμο 35λεπτο το οποίο γεννά ερωτηματικά σχετικά με το τι συνέβη εκείνες τις στιγμές ή αν η έκθεση των γιατρών είναι ακριβής.