Viral

Viral: Παρουσιάστρια «χάνει» το δόντι της στον αέρα των ειδήσεων

Viral: Παρουσιάστρια «χάνει» το δόντι της στον αέρα των ειδήσεων

Η ψύχραιμη και επαγγελματική αντίδρασή της

Η Μαρίτσκα Παντάλκο είναι μια από τις πιο γνωστές παρουσιάστριες ειδήσεων στην Ουκρανία. Η εμπειρία και ο επαγγελματισμός της όμως αποδείχθηκαν περίτρανα με την αντίδρασή της στο πρόσφατο απρόοπτο που είχε κατά τη διάρκεια του δελτίου.

Συγκεκριμένα, την ώρα που εκφωνούσε μια είδηση στο κανάλι «1+1» ένιωσε ένα από τα μπροστινά δόντια της να… υποχωρεί! Επιδεικνύοντας αξιοθαύμαστη ψυχραιμία, έπιασε το δόντι με το χέρι της και συνέχισε να παρουσιάζει την είδηση χωρίς να σαστίσει.

Το απόσπασμα έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες και το κοινό εκδήλωσε δημόσια τον θαυμασμό του στην επαγγελματία δημοσιογράφο. «Ειλικρινά, πίστευα ότι το συμβάν θα περάσει απαρατήρητο. Αλλά υποτίμησα την προσοχή των τηλεθεατών μας», έγραψε στον λογαριασμό της στο Instagram και συνέχισε: «Πιθανότατα ήταν η πιο παράξενη εμπειρία στα 20 χρόνια μου ως παρουσιάστρια.

Το 2013 είδα για πρώτη φορά live στον “αέρα” τις εικόνες της σύλληψης του συζύγου μου σε διαμαρτυρία και πριν από λίγα χρόνια ένας σκύλος μπήκε στο στούντιο και άρχισε να γλύφει το πόδι μου.

Αυτή τη φορά ευθύνομαι διότι δεν έδειξα μεγάλη προσοχή στην οδηγία του οδοντιάτρου να μην δαγκώνω με τα μπροστινά δόντια μέχρι το τέλος της θεραπείας. Για αυτό συνέβη ό,τι συνέβη», εξήγησε.

Δείτε το βίντεο:

Exit mobile version