Αναστασία: «Δεν έχω ψωνιστεί αλλά θα ήθελα να το κάνω»
Τηλεόραση

Αναστασία: «Δεν έχω ψωνιστεί αλλά θα ήθελα να το κάνω»

Αναστασία: «Δεν έχω ψωνιστεί αλλά θα ήθελα να το κάνω»

Όσα είπε στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!

Καλεσμένη στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, βρέθηκε η Αναστασία και μιλά για την επαγγελματική της πορεία αλλά και τις συνεργασίες που έχει κάνει.

«Μου αρέσει πάρα πολύ αυτό το τραγούδι. Είναι το αγαπημένο μου. Νομίζω πως είναι το πιο διασκεδαστικό. Αυτό τον μήνα θα κυκλοφορήσει και άλλο μου κομμάτι, το οποίο θα είναι συνεργασία με την Enisa. Είχα κάνει ένα ταξίδι όπου ηχογραφήσαμε το τραγούδι. Μου έστειλαν πάρα πολλά μηνύματα ότι μοιάζουμε και της έστειλα μήνυμα που της έλεγα “όλοι μου λένε ότι μοιάζουμε” και εκείνη μου απάντησε. Μου είπε πως το διακρίνει και εκείνη πως μοιάζουμε και πιάσαμε την κουβέντα. Μετά από ένα χρόνο μπήκαμε στο στούντιο και ηχογραφήσαμε το τραγούδι που θα βγάλουμε τώρα. Έστελναν σε εκείνη μηνύματα ότι μοιάζουμε. Θα κάνουμε ντουέτο στα Mad Video Music Awards. Είμαι πολύ χαρούμενη και ανυπομονώ.

Όταν είναι να μιλήσω για την Νατάσα Θεοδωρίδου, κομπλάρω, γιατί τα λόγια είναι τόσο αληθινά που δεν μπορώ να τα εκφράσω. Θεωρώ πως δεν θα γνωρίσω ποτέ ξανά στη ζωή μου τόσο αληθινό άνθρωπο. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος που τον βλέπεις και λάμπει. Έχει απίστευτη ενέργεια, απίστευτο χιούμορ, σε κάνει να νιώθεις υπέροχα. Πόσο μάλλον εγώ που τώρα έχω ξεκινήσει, το να με θέλει να είναι μαζί της, είναι τεράστιο πράγμα. Θα είμαστε και τον χειμώνα μαζί. Με συμβουλεύει η Νατάσα. Τα λέμε όλα. Την αγαπάω τόσο πολύ που δεν μπορώ να πω εάν αυτό είναι φιλία ή καλλιτεχνική αγάπη, αλλά σίγουρα είναι αγάπη και είναι τεράστια.

Όταν εγώ ξεκίνησα, δεν περίμενα πως θα γίνω λαϊκή τραγουδίστρια, και ότι θα κάνω επιτυχία. Δεν περίμενα τίποτα. Οπότε έλεγα “εντάξει, υπάρχει η Νατάσα Θεοδωρίδου αλλά υπάρχει περίπτωση να τραγουδήσω ποτέ μαζί της ή να υπάρξω στον ίδιο χώρο;”. Και ο Μάικ(σ.σ ο μανατζέρ της) μου είπε θα είσαι η Αναστασία. Και του λέω σε εμπιστεύομαι. Οι γονείς μου και οι φίλοι μου με φωνάζουν Νατάσα. Δεν το σκέφτηκα εγώ αλλά εμπιστεύτηκα τον Μάικ.

Με τους αληθινούς μου φίλους, δεν το συζητάμε καν γιατί το ζούμε και μαζί. Εγώ όταν έχω ελεύθερο χρόνο γυρίζω στο σπίτι μου, θα βγω στα ίδια μαγαζιά. Δεν έχω αυτά τα “δεν πάω στα Μέγαρα πια”. Θα γυρίσω στο safe place μου. Όταν είμαι με τους φίλους νιώθω παιδί και θεωρώ πως μου κάνει καλό. Νιώθω πως είμαι 21 και τώρα βγήκα με τους φίλους μου.

Νομίζω πως ο καλλιτέχνης ποτέ δεν το μαθαίνει, απλά ακούει. Εγώ πάντα στεναχωριέμαι και αυτό που δεν καταλαβαίνουν πολλοί είναι ότι ο κάθε άνθρωπος αντιμετωπίζει διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ξεχνάνε ότι είμαι πάρα πολύ μικρή, άπειρη και πως ειλικρινά δεν με ενδιαφέρει κάτι περισσότερο από το να κάνω μουσική. Όλα τα υπόλοιπα δεν με ενδιαφέρουν αλλά δεν θα με πιστέψουν».

Υπάρχουν πολλές στιγμές που λέω μακάρι να ζούσα στο συννεφάκι μου για να έπαιρνα τόσο σοβαρά κάποια πράγματα αλλά θεωρώ πως εάν ζούσα στο συννεφάκι μου ούτε η Νατάσα Θεοδωρίδου θα με ήθελε. Δεν έχω ψωνιστεί αλλά θα ήθελα να το κάνω. Θέλω να νιώθω πως είμαι ψωνισμένη αλλά δεν μπορώ. Για παράδειγμα σε μία φωτογράφιση για τον δίσκο, όλοι περιμένουν να δουν μία σταρ που ξέρει τι κάνει. Εγώ όμως, δεν είμαι μοντέλο για να ποζάρω. Αυτά μου είναι πολύ δύσκολα, ντρέπομαι πολύ».

Διαβάστε επίσης

Μαλβίνα Κάραλη: «Η ειρωνεία είναι μία εκλεπτυσμένη μορφή τιμωρίας» – Συγκινούν οι ιστορίες από κοντινά της πρόσωπα