Αγγελική Ηλιάδη: «Εγώ έπρεπε να υποδυθώ την Καίτη Γκρέυ στην ταινία “Υπάρχω”. Γνωρίζω τον τρόπο που λειτουργούσε, που μιλούσε…»
Τηλεόραση

Αγγελική Ηλιάδη: «Εγώ έπρεπε να υποδυθώ την Καίτη Γκρέυ στην ταινία “Υπάρχω”. Γνωρίζω τον τρόπο που λειτουργούσε, που μιλούσε…»

Αγγελική Ηλιάδη: «Εγώ έπρεπε να υποδυθώ την Καίτη Γκρέυ στην ταινία “Υπάρχω”. Γνωρίζω τον τρόπο που λειτουργούσε, που μιλούσε…»

Όσα είπε για τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν

Στην εκπομπή, Ακόμα δεν είδες τίποτα!, παραχώρησε συνέντευξη η Αγγελική Ηλιάδη και μιλά για τη γιαγιά της, Καίτη Γκρέυ, την ταινία «Υπάρχω» αλλά και την σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο παρελθόν.

«Έκανε παρανομία και στο δρόμο, ήθελε να βγει και από πάνω. Ανησύχησα γιατί ήταν και το παιδί μου που είχε τρομάξει και προσπαθούσα να είμαι ήρεμη και να διαχειριστώ την κατάσταση ώστε να λήξει και να φύγει. Μπήκε μπροστά στο αμάξι μου, μου έκλεισε τον δρόμο, δεν με άφηνε να φύγω. Ένιωθα ότι ήθελε να ξεσπάσει. Αν ήμουν άντρας δεν θα λειτουργούσα έτσι και είμαι 100% σίγουρη.

Στο παρελθόν είχαν ειπωθεί κάποια προσβλητικά πράγματα για τη γιαγιά μου και ο ίδιος Στέλιος Καζαντζίδης είχε δηλώσει ότι ήταν ψευδή. Δεν θα θέλαμε σαν οικογένεια να αναφερθούν προσβλητικά στη γιαγιά μου και για αυτό ο αδερφός μου προχώρησε στο εξώδικο αυτό. Για να προλάβουμε πριν συμβεί. Η γιαγιά μου με τον Καζαντζίδη πέρασαν έναν πολύ μεγάλο έρωτα. Οι τοίχοι του σπιτιού της είναι γεμάτοι από φωτογραφίες τους. Η γιαγιά μου ήταν αυτή που βοήθησε τον Καζαντζίδη και μπήκε στο τραγούδι, τον στήριξε πολύ και το πώς εξελίχθηκε η ιστορία μεταξύ τους δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Έμεινε μια πικρία γιατί ο Καζαντζίδης χώρισε τη γιαγιά μου και έκανε σχέση με την Μαρινέλλα. Εγώ έπρεπε να υποδυθώ τον ρόλο της γιαγιάς μου. Μοιάζουμε αρκετά. Έχω ζήσει μαζί της από μικρή και γνωρίζω ακριβώς το ταπεραμέντο της, τον τρόπο που λειτουργούσε, που μιλούσε. Θα μου άρεσε πολύ.

Δεν είναι καλά στην υγεία της. Όταν ένας άνθρωπος φτάνει σε σημείο να μην αυτοεξυπηρετείται, να μην καταλαβαίνει είναι καλύτερο να “ξεκουράζεται”. Τη φροντίζουμε όσο είναι ακόμα μαζί μας και ο Θεούλης ξέρει!

Μόλις είχα υπογράψει σε μια δισκογραφική εταιρεία, μου σύστησαν τον παραγωγό μου. Υποτίθεται ότι θα πηγαίναμε σε ένα στούντιο, μπαίνουμε σε ένα διαμέρισμα. Κλείνει την πόρτα, κλειδώνει. Μου λέει αν γίνει αυτό κι αυτό, θα σε κάνω το πρώτο όνομα. Άρχισα να φωνάζω, του λέω να ανοίξει την πόρτα να φύγω. Μου επιτέθηκε, έπεσε πάνω μου, προσπάθησε να κάνει πράγματα. Του επιτέθηκα και εγώ, τον έγδαρα στο πρόσωπο, φοβήθηκε και με άφησε να φύγω. Πήγα την επόμενη στην δισκογραφική, είπα για το περιστατικό, έσκισα και το συμβόλαιο. Τον έδιωξαν από την εταιρεία και δεν ξαναδούλεψε ποτέ στη ζωή του σε αυτόν τον κλάδο».

Διαβάστε επίσης

Σοκάρει η Αγγελική Ηλιάδη: «Έβριζε και τον παρακαλούσα να ηρεμήσει. Το παιδί μου είχε τρομοκρατηθεί…»