Bridgerton: Είδαμε το δεύτερο μισό του τρίτου κύκλου και αυτή είναι η κριτική μας!
Τηλεόραση

Bridgerton: Είδαμε το δεύτερο μισό του τρίτου κύκλου και αυτή είναι η κριτική μας!

Bridgerton: Είδαμε το δεύτερο μισό του τρίτου κύκλου και αυτή είναι η κριτική μας!

Μια φιλία που εξελίχθηκε σε έρωτα και μια αποκάλυψη που προκάλεσε «εγκεφαλικά»

Το δεύτερο μισό του τρίτου κύκλου της σειράς του Netflix, Bridgerton, είναι και επίσημα στον αέρα και το πέμπτο επεισόδιο δεν θα μπορούσε να ξεκινήσει καλύτερα.

Όλοι έχουμε μείνει στην στιγμή που ο Colin συνειδητοποιεί ότι είναι ερωτευμένος με την Penelope και αποφασίζει να της το εξομολογηθεί.

Μέσα στην άμαξα η ατμόσφαιρα ήταν άκρως ηλεκτρισμένη και τα νεαρά παιδιά δεν μπορούσαν να αντισταθούν σε αυτό που θα ερχόταν.

Η πρώτη τους ερωτική περίπτυξη ήταν άκρως αισθησιακή και μετά από αυτό ο αρραβώνας ήρθε και έδεσε!

Μόνο που δεν χάρηκαν όλοι με αυτή την έκβαση μιας και η Eloise γνωρίζει πολύ καλά ότι η άλλοτε κολλητή της φίλη κρύβει ένα μεγάλο μυστικό.

Είναι η Lady Whistledown που ουκ ολίγες φορές έχει αναφερθεί στην οικογένεια Bridgerton – όχι πάντα με καλά λόγια.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Ο Colin μέσα στη δίνη του έρωτα πηγαίνει την αρραβωνιαστικιά του στο σπίτι που θα μένουν και εκεί έρχεται το καλύτερο part από όλα τα επεισόδια.

Στέκονται μπροστά από τον καθρέφτη, ανταλλάσσουν λόγια αγάπης και τα ρούχα δεν αργούν να φύγουν…

Για πρώτη φορά βλέπουμε σε όλη τη σειρά να έχουν δοθεί έξι ολόκληρα λεπτά σε μια ερωτική σκηνή, η οποία πηγαίνει βήμα βήμα.

Ο έμπειρος Colin καθοδηγεί την αγαπημένη του για το πώς πρέπει να κινηθεί προκειμένου να υπάρχει ικανοποίηση και από τις δύο πλευρές!

Και κάπως έτσι η πρώτη νύχτα του γάμου τους ολοκληρώνεται…πριν από τον γάμο!

Η Nicola Coughlan εμφανίζεται εντελώς γυμνή και σε συνέντευξή της δήλωσε ότι ήταν δική της απαίτηση λόγω του μπούλινγκ που έχει δεχθεί ανά καιρούς για το σώμα της.

«Όταν γίνω 80, θέλω να ξέρω ότι στο παρελθόν τόλμησα και ήμουν τόσο ποθητή και κουκλάρα» λέει σε συνέντευξή της στο Stylist.

Μπορεί η σειρά να κατατάσσεται – και όχι άδικα – πρώτο στα trends αλλά η τρίτη σεζόν στο σύνολό της δεν ήταν τόσο εντυπωσιακή όσο η πρώτη.

Επί της ουσίας, η τρίτη σεζόν στηρίχτηκε περισσότερο στο πώς η άβουλη Penelope που κανείς δεν της έδινε σημασία και ήταν στο περιθώριο κατάφερε να υψώσει ανάστημα.

Μέσα από τα άρθρα της απέκτησε δύναμη μιας και όλοι ασχολούνταν μαζί της!

Και ο έρωτάς της με τον Colin την έκανε ακόμη πιο δυνατή ώστε να αποκαλύψει την πραγματική της ταυτότητα και να υπογράφει πλέον με το όνομά της.

Σε κάθε περίπτωση, η σειρά θα μπορούσε να εστιάσει και λίγο παραπάνω στη φιλία τους που εξελίχθηκε σε έναν παθιασμένο έρωτα και μια ανιδιοτελή αγάπη…

Η τέταρτη σεζόν που φέρεται να εστιάζει στο πρόσωπο του Benedict θα καταφέρει άραγε να είναι πιο ενδιαφέρουσα, μιας και ο ίδιος άρχισε να πειραματίζεται σεξουαλικά;

Η σκηνοθεσία και οι ηθοποιοί

Η σειρά έχει φροντίσει να δώσει ένα άκρως παραθυμένιο σκηνικό μεταφέροντάς σε ξεκάθαρα στο 1800.

Κάθε οικογένεια έχει τη δική του «χρωματική» παλέτα δείχνοντας με τον τρόπο του και το πώς λειτουργούν ως χαρακτήρες.

Αυτό που είναι αξιοθαύμαστο είναι ότι τα περισσότερα σκηνικά είναι green screen αλλά οι σκηνοθέτες έχουν φροντίσει με ειδικά εφέ να εναρμονίζεται το τοπίο με την εκάστοτε σκηνή.

Οι ηθοποιοί από την πλευρά τους αναδεικνύουν το ταλέντο τους και με το παραπάνω αφού μεταφέρουν το αίσθημά τους στους θεατές.

Τα κοντινά πλάνα, οι ανάσες, οι λεπτομέρειες στα ρούχα τους αλλά και στις εκφράσεις τους έρχονται να συνθέσουν την απόλυτη επιτυχία.

Διαβάστε επίσης

Συγκινεί η Έρρικα Πρεζεράκου: «Θυμάμαι όταν μου έκαναν τις μεταγγίσεις και…»