Ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοίμασε στο Στούντιο 4 ένα απολαυστικό brownie fudge, ιδανικό για τους λάτρεις της σοκολάτας.

Πυκνό, ζουμερό και με έντονη γεύση κακάο, το συγκεκριμένο γλυκό συνδυάζει την πλούσια υφή της κουβερτούρας με τη βελούδινη γεύση της κρέμας γάλακτος και του φρέσκου βουτύρου.

Δημήτρης Μακρυνιώτης: «Το ανακάλυψα στα 35 μου, έκανα πέρα τους φίλους μου. Δεν το επικοινώνησα»

Για τη συνταγή του χρησιμοποίησε απλά υλικά, που όλοι μπορούμε να έχουμε στην κουζίνα μας, ενώ η παρασκευή του είναι γρήγορη και εύκολη.

Με μια γενναιόδωρη δόση σοκολάτας και την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο αφράτο και το υγρό, αυτό το brownie είναι σίγουρο ότι θα γίνει αγαπημένο σε κάθε σπίτι.

Υλικά:

  • 500 γρ. κλασική κουβερτούρα
  • 250 ml κρέμα γάλακτος 36% λιπαρά
  • 180 γρ. βούτυρο αγελάδος
  • 100 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 6 μεσαία αυγά
  • 200 γρ. ζάχαρη

Διαβάστε επίσης: Η τάρτα μήλου του Δημήτρη Μακρυνιώτη που θα θες να φτιάχνεις ξανά και ξανά!