Το ιδανικό γλύκισμα για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, ή για να κεράσετε τους φιλοξενούμενούς σας, παρουσίασε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο Στούντιο 4.
Ο γνωστός pastry chef έφτιαξε λαχταριστά cantuccini! Πρόκειται για διπλοφουρνιστά παξιμάδια ελαφρώς γλυκά, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και για έναν μήνα, αν αποθηκευτούν σωστά!
Υλικά
2 μεσαία αβγά
150 γρ. ζάχαρη
250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.γ. baking powder
1 βανιλίνη
Ξύσμα από πορτοκάλι
200 γρ. φυστίκι Αιγίνης ανάλατο