Το ιδανικό γλύκισμα για να συνοδεύσετε τον καφέ σας, ή για να κεράσετε τους φιλοξενούμενούς σας, παρουσίασε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης στο Στούντιο 4.

Ο γνωστός pastry chef έφτιαξε λαχταριστά cantuccini! Πρόκειται για διπλοφουρνιστά παξιμάδια ελαφρώς γλυκά, τα οποία μπορούν να διατηρηθούν μέχρι και για έναν μήνα, αν αποθηκευτούν σωστά!

Υλικά

2 μεσαία αβγά

150 γρ. ζάχαρη

250 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

1 κ.γ. baking powder

1 βανιλίνη

Ξύσμα από πορτοκάλι

200 γρ. φυστίκι Αιγίνης ανάλατο