Μία πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για το πιο ρομαντικό δείπνο υπό το φως της πανσεληνου ετοίμασε η Γωγώ Δελογιάννη, στο Πρωίαν σε είδον.
Χοιρινή τηγανιά με λευκό κρασί, για το απόλυτο δείπνο, στην πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού.
Υλικά
800γρ. χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κυβάκια
2 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια
1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες
2 σκελίδες σκόρδο
1 κουταλιά της σούπας θυμάρι
1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα
250ml λευκό κρασί
χυμό και ξύμα από 1 λεμόνι