Μία πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για το πιο ρομαντικό δείπνο υπό το φως της πανσεληνου ετοίμασε η Γωγώ Δελογιάννη, στο Πρωίαν σε είδον.

Χοιρινή τηγανιά με λευκό κρασί, για το απόλυτο δείπνο, στην πιο ρομαντική βραδιά του καλοκαιριού.

Υλικά

800γρ. χοιρινό λαιμό, κομμένο σε κυβάκια

2 πολύχρωμες πιπεριές, κομμένες σε κυβάκια

1 μεγάλο κρεμμύδι, κομμένο σε λεπτές φέτες

2 σκελίδες σκόρδο

1 κουταλιά της σούπας θυμάρι

1 κουταλιά της σούπας μουστάρδα

250ml λευκό κρασί

χυμό και ξύμα από 1 λεμόνι