Δέσποινα Καμπούρη: «Ένιωσα πως θα ήμουν βαρίδι για το Πάμε Δανάη»
Τηλεόραση

Δέσποινα Καμπούρη: «Ένιωσα πως θα ήμουν βαρίδι για το Πάμε Δανάη»

Δέσποινα Καμπούρη: «Ένιωσα πως θα ήμουν βαρίδι για το Πάμε Δανάη»

Όσα είπε για τον σύζυγό της, τις κόρες της και την κατάθλιψη

Η Δέσποινα Καμπούρη βρέθηκε στον καναπέ της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για την πορεία της στην τηλεόραση, την οικογένειά της, αλλά και το τέλος της συνεργασίας της με την εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Όταν το αποφάσισα δεν είχα κλείσει κάποια δουλειά. Ούτε τώρα έχω κλείσει. Ήμουν σε ένα πολύ ωραίο περιβάλλον αλλά πιστεύω πως δεν είχα κάτι άλλο να δώσω. Ένιωσα πως θα ήμουν βαρίδι για την εκπομπή. Πήρα αυτήν την απόφαση χωρίς να έχω κάποια ασφάλεια. Έχει τεράστιο ρίσκο αυτό. Αλλάζει η τηλεόραση και πολλές φορές δεν χωράνε όλοι».

Η αγαπημένη δημοσιογράφος και παρουσιάστρια μίλησε για την οικογένειά της.

«Του είχα πει πως έχω πάρει αυτήν την απόφαση και να είναι προετοιμασμένος να αναλάβει περισσότερες ευθύνες. Θαυμάζω πάρα πολύ τις γυναίκες που έχουν αποφασίσει να μείνουν στο σπίτι για να μεγαλώσουν τα παιδιά. Θεωρώ πιο τυχερές τις εργαζόμενες μητέρες γιατί βγαίνεις έξω, βλέπεις πράγματα. Το ενδεχόμενο να είμαι στο σπίτι δεν το έχω σκεφτεί ακόμα. Τα προηγούμενα χρόνια η τηλεόραση δεν ήταν η βασική μου δουλειά. Η τηλεόραση ήταν κάτι πρόσθετο, και είτε καθόταν είτε όχι εγώ ήμουν οκ».

Η Δέσποινα Καμπούρη αναφέρθηκε καις την επιλόχειο κατάθλιψη που πέρασε μετά την πρώτη της εγκυμοσύνη.

«Ένας λόγος που ήθελα να κάνω 2ο παιδί ήταν λόγω της επιλόχειας κατάθλιψης. Τότε, ήταν ταμπού. Είναι ύπουλη γιατί δεν το καταλαβαίνει κάνεις στην αρχή αλλά ευτυχώς με βοήθησε το περιβάλλον μου».

Η Δέσποινα Καμπούρη είπε πως η πρώτη της εμφάνιση της στην τηλεόραση μπροστά από τις κάμερες ήταν στο «Όλα» με τον Θέμο Αναστασιάδη.

«Τότε εγώ είχα πολύ άγχος. Πάντα θα του χρωστάω πολλά πράγματα του Θέμου. Νομίζω πως σήμερα μία τέτοια εκπομπή, δεν θα είχε την ίδια απήχηση. Τώρα νομίζω πως το focus είναι στα αποκλειστικά. Εγώ πιστεύω πως ο Θέμος ήταν ένας και είναι αναντικατάστατο».

«Το ‘’Πάμε Δανάη’’ με βοήθησε να ξεπεράσω τα στεγανά. Είμαι πιο αυθόρμητη πλέον. Πάντα θα το χρωστάω αυτό και στην εκπομπή και στην Δανάη. Η Δανάη σε παρασύρει μαζί της».

Αναφερόμενη στη σχέση με τον σύντροφό της είπε:

«Πιστεύω πως όταν υπάρχει μεγάλη αγάπη και έχει δυσκολευτεί, αυτό δένει ισχυρά το ζευγάρι και είναι δύσκολο να χαλάσει αυτό. Συμπορευόμαστε και δεν θα ήθελα να σκεφτώ το ενδεχόμενο να χωρίσω με τον Βαγγέλη».

Διαβάστε ακόμα

Θανάσης Πάτρας: Η Δέσποινα Καμπούρη στο πλευρό του, στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου του ΑΝΤ1;