Δήμητρα Βαμβακούση: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι, τι να κάνουμε;»
Τηλεόραση

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι, τι να κάνουμε;»

Δήμητρα Βαμβακούση: «Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι, τι να κάνουμε;»

Η εγκυμοσύνη, οι δύσκολες στιγμές και ο έρωτάς της για τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Η Δήμητρα Βαμβακούση βρέθηκε στην εκπομπή Μπαμπά-δες και μίλησε για την 3 μηνών κόρη της και για τον υπερπροστατευτικό σύζυγό της, Γιώργο Αγγελόπουλο.

«Ο Γιώργος είναι προστατευτικός με εμένα και με τη μικρή, μας προσέχει πολύ».

«Η εμπειρία της εγκυμοσύνης είχε ποικιλία συναισθηματιών δεν ήταν μόνο θετικά, περνούσαμε πάρα πολύ δύσκολα, αλλά ήταν εύκολη εγκυμοσύνη, συναισθηματικά ήταν η δυσκολία μου εμένα, αλλά πήγα όλα καλά» εξομολογήθηκε αρχικμά.

«Στενοχωριόμουν γιατί ήξερα ότι ό,τι βιώνω, το βιώνει και το έμβρυο, αλλά δεν μπορούσα να κάνω κάτι. Δεν έκανα τίποτα άλλο, έκανα μόνο προσευχή, ούτε ήθελα να ξεφύγω, είναι μέρος της ζωής, καλώς ή κακώς συνέπεσαν μαζί αλλά πήγαν όλα καλά και φαίνεται και στον χαρακτήρα της, χαμογελάει, νομίζω ότι ο Θεός έβαλε το χέρι του και όλα πήγαν καλά».

«Είμαι κτητική με τον Γιώργο, δικός μου είναι τι να κάνουμε; Δεν ήξερα από την αρχή ότι θα είναι ο άντρας της ζωής μου. Είχαμε συναντηθεί και δεν υπήρχε κάτι πονηρό στο μυαλό μου, όταν βλέπεις κάτι ωραίο, λες “ωραίο αυτό”, υπήρξε φλερτ αλλά όχι από την πρώτη στιγμή» πρόσθεσε.

«Ήθελα αγόρι γιατί θα μ΄άρεσε η ιδέα να μεγαλώνει ο Γιώργος ένα αγόρι που να του μοιάζει, γιατί είμαι ερωτευμένη, οπότε θα ήμουν διπλά. Να πω μια αλήθεια εδώ ότι η σχέση δεν περνάει πάνω κάτω τώρα που ήρθε το παιδί, γιατί το κυρίως θέμα είναι το παιδί, μέχρι να βρούμε το σωστό το λάθος…».

Παράλληλα, αναφέρθηκε σε μια δύσκολη στιγμή των παιδικών της χρόνων, όταν έχασε την αδερφή της σε ηλικία 7 ετών.

«Όταν ήμουν 7 χρονών έχασα τη μικρή μου αδερφή και έπρεπε να διαχειριστώ την έννοια του θανάτου, μου φαίνονταν όλα μάταια αλλά δούλεψε αντίστροφα τύπου χαμογελάμε και ζούμε το τώρα».

Διαβάστε επίσης

Δήμητρα Βαμβακούση: Το σπάνιο στιγμιότυπο του Γιώργου Αγγελόπουλου με την κόρη τους