Καλεσμένος του Ανδρέα Λαγού στην εκπομπή Π.Ο.Π. Μαγειρική στην ΕΡΤ1 βρέθηκε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης. Ο καταξιωμένος ζαχαροπλάστης μίλησε για τη διαδρομή του στον χώρο της γαστρονομίας, τις θυσίες που χρειάστηκε να κάνει και τη σημασία που δίνει στην εμπειρία του πελάτη.

«Δεν τον αισθάνομαι τον άλλον άνθρωπο πελάτη, γιατί από τη στιγμή που με διάλεξε και θα έρθει να ξοδέψει αυτά που έχει μαζέψει με κόπο, θέλω να του φερθώ σαν βασιλιά και να νιώσει μία εμπειρία στην τροφή, στο σέρβις και στην εξυπηρέτηση. Θέλω να παίρνω χαμόγελα από τον κόσμο», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δημήτρης Μακρυνιώτης: Νηστίσιμα ταρτάκια σοκολάτας που σαγηνεύουν!

Μιλώντας για το πώς ξεκίνησε τη διαδρομή του στη ζαχαροπλαστική, αποκάλυψε ότι ασχολήθηκε με αυτό σχετικά αργά, αλλά με απόλυτη αφοσίωση.

«Όπως γνωρίζεις, το ανακάλυψα στα 35 μου. Έχω αφοσιωθεί. Χωρίς να το έχω επικοινωνήσει στους φίλους μου, τους έκανα πέρα. Τα πρώτα χρόνια και για κάποια χρόνια έχασα τους φίλους μου. Με ξέρουν τι άνθρωπος είμαι, δεν το επικοινώνησα μαζί τους. Ταξίδεψα, πήγα σε σχολές σε όλον τον κόσμο κι έμαθα πολλά πράγματα», πρόσθεσε ο Δημήτρης Μακρυνιώτης.

Διαβάστε επίσης: Πάσχα 2025: Τα πιο αφράτα πασχαλινά κουλουράκια από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη