Στο πλατό της εκπομπής Στούντιο 4, ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ετοίμασε το απόλυτο καλοκαιρινό γλυκό… παγωτό καραμέλα μόνο με δύο υλικά! Μια πανεύκολη και απολαυστική συνταγή που δεν απαιτεί παγωτομηχανή, δεν χρειάζεται κόπο, αλλά υπόσχεται τέλειο αποτέλεσμα.
Ο Δημήτρης μάς δείχνει βήμα-βήμα πώς να τα συνδυάσουμε σωστά για να έχουμε ένα παγωτό που θυμίζει επαγγελματικό αποτέλεσμα. Ιδανικό για κάθε στιγμή του καλοκαιριού και τόσο απλό που θα το φτιάχνετε ξανά και ξανά!
Οι πιο αφράτες καρύδες από τον Δημήτρη Μακρυνιώτη – Το γλυκό που «μυρίζει»… παιδική ηλικία!
Η υφή του βελούδινη, η γεύση του πλούσια και η προετοιμασία του… παιχνιδάκι! Το μόνο που χρειάζεστε είναι δύο υλικά!
Υλικά:
- 600 ml κρέμα γάλακτος 35%
- 1 ζαχαρούχο γάλα καραμελωμένο
Διαβάστε επίσης: Θες γλυκό χωρίς τύψεις; Ο Μακρυνιώτης έχει τη λύση με ένα σοκολατένιο σαλάμι χωρίς ζάχαρη!