Ελένη Μενεγάκη: «Μας έχει σοκάρει – Δεν πατάμε και εμείς ένα κουμπί και λέμε γιούχου»
Τηλεόραση

Ελένη Μενεγάκη: «Μας έχει σοκάρει – Δεν πατάμε και εμείς ένα κουμπί και λέμε γιούχου»

Ελένη Μενεγάκη: «Μας έχει σοκάρει – Δεν πατάμε και εμείς ένα κουμπί και λέμε γιούχου»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στο έγκλημα στον Πύργο Ηλείας

Η Ελένη Μενεγάκη, στην έναρξη της σημερινής εκπομπής, αναφέρθηκε στο άγριο έγλημα στον Πύργο που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, δηλώνοντας πως και η ίδια είναι σοκαρισμένη.

«Από διάθεση πώς πάμε; Κι εγώ έβλεπα δελτίο, ξέρω ξέρω, μας έχει σοκάρει πάρα πολύ το γεγονός, μιλάμε, γελάμε, προσπαθούμε να πηγαίνουμε τις καταστάσεις αλλού γιατί κι εμείς με έναν σκοπό είμαστε εδώ, αλλά δεν μπορείς όταν ακούς τέτοια πράγματα… Δηλαδή, είμασταν 4 άνθρωποι μέσα στο καμαρίνι και λέγαμε “δεν είναι δυνατόν”. Τι φρίκη, τι στιγμές, τι ζουν αυτοί οι άνθρωποι τώρα στην Ηλεία. Δεν ξέρω τι να πω για την οικογένειά τους και για όλο το περιβάλλον εκεί, γιατί αυτό είναι ένα σοκ για όλους, όχι μόνο για την οικογένεια που το ζει», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

«Μη νομίζετε ότι κι εμείς πατάμε ένα κουμπί και μπαίνουμε μέσα και γιούχου η ζωή είναι ωραία. Όχι! Αλλά και τι θα κάνουμε; Πρέπει κάποιοι να δίνουμε και κάτι άλλο για να μπορούμε να βγαίνει και το δικό μου και το δικό σας μυαλό από αυτά που βασανίζουν τον καθένα. Ο κάθε ένας, μέσα στο σπίτι του, κάποια πράγματα κουβαλάει, κάποια έχει στο μυαλό του και όταν πάει στη δουλειά του και παντού. Προσπαθήστε να έχετε ανθρώπους και κοντά σας που να σας δίνουν το κάτι άλλο! Λίγο να ξεχνιόμαστε, να σκάμε και κανένα χαμόγελο, γιατί πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας και την υγεία μας. Τα χαμόγελα κάνουν καλό, να τα αντλείτε από όσους σας τα δίνουν», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη!

Διαβάστε ακόμα

Ελένη Μενεγάκη: Χωρίς μακιγιάζ με την κόρη της σε ρόλο φωτογράφου