ΕΡΤ: Κακοποιημένη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου – Γκουντάρας: «Κλειστός και απόμακρος»
Τηλεόραση

ΕΡΤ: Κακοποιημένη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου – Γκουντάρας: «Κλειστός και απόμακρος»

ΕΡΤ: Κακοποιημένη και η εν διαστάσει σύζυγος του δημοσιογράφου – Γκουντάρας: «Κλειστός και απόμακρος»

Σταύρος Μπαλάσκας: «Η πληροφόρηση που έχω είναι για γρονθοκοπήματα»

Ρεπορτάζ για το θέμα του ξυλοδαρμού δημοσιογράφου της ΕΡΤ από συνάδελφό της επίσης δημοσιογράφο της ΕΡΤ με τον οποίο ήταν σε σχέση είχε η Super Κατερίνα.

Η δημοσιογράφος πήγε στο νοσοκομείο με κατάγματα στο πρόσωπο όταν ζήτησε από τον σύντροφό της να χωρίσουν. Ο κακοποιητής οδηγείται σήμερα στον εισαγγελέα από το ΑΤ Ομονοίας όπου κρατούνταν.

«Η κοπέλα ήταν σε ισχυρό σοκ, αυτό είπαν όσοι την είδαν στο ΚΑΤ όπου πήγε» ανέφερε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου δίνοντας το χρονικό του θέματος.

Θύμα κακοποίησης και η πρώην σύζυγος

«Επιβεβαιώνω τα όσα κατέθεσε η κοπέλα. Στο παρελθόν είχε συμβεί και σε μένα μια βίαιη συμπεριφορά» δήλωσε η εν διαστάσει σύζυγος του δράστη στη Super Κατερίνα.

Όπως μάλιστα αναφέρθηκε στην εκπομπή, μία μέρα πριν συλληφθεί, ο δράστης παρουσίαζε ρεπορτάζ για την ενδοοικογενειακή βία στην ΕΡΤ.

Η πρόεδρος της ΕΣΗΕΑ δήλωσε έξω από τα δικαστήρια ότι «βρισκόμαστε στο πλευρό της συναδέλφου και θα τη στηρίξουμε».

Συνάδελφος και των δύο δημοσιογράφων δήλωσε στην εκπομπή: «Η κοπέλα έχω μάθει πως είναι σε σοκ και πολύ χτυπημένη. Δεν είχε δώσει δικαίωμα κανένας από τους δύο, ξέρω πως ο δημοσιογράφος ήταν σε διάσταση με τη σύζυγό του».

«Μίλησα με δημοσιογράφο στην ΕΡΤ και μου περιέγραψε έναν κλειστό και απόμακρο άνθρωπο» ανέφερε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Συνάδελφος του δράστη στην ΕΡΤ αποκάλυψε ότι ο δημοσιογράφος της ασκούσε πιεστικό φλερτ παρότι γνώριζε ότι είχε σχέση.

«Δεν είχα την καλύτερη εντύπωση. Έτυχε να δουλέψουμε μαζί. Είχα σβήσει το τηλέφωνό του, ήξερε πως ήμουν σε σχέση και με φλέρταρε επίμονα».

Η Άρια Αγάτσα, αντιπρόεδρος της ΕΣΗΕΑ, τόνισε ότι υπάρχει ακόμα και η ποινή της διαγραφής για τον φερόμενο δράστη εάν καταδικαστεί. «Είναι τρομερό γιατί φτάνουν οι άνθρωποι σε αυτή την κατάσταση, είναι ένα θέμα που πρέπει να μας απασχολήσει» είπε μεταξύ άλλων.

Και ο Σταύρος Μπαλάσκας μίλησε στην εκπομπή για το θέμα: «Η πληροφόρηση που είχα είναι ότι είχαμε γρονθοκοπήματα, πήγε με πόνους στο νοσοκομείο. Είναι μια σοβαρή κακοποίηση. Η κοπέλα έφτασε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο πρόσωπο ενώ εκείνος λέει ότι απλά την έβρισε» ανέφερε.