Σε μια εφ΄ όλης της ύλης συνέντευξη προχώρησε η Κοραλία Καράντη στην εκπομπή, Πάμε Δανάη, και μίλησε για τη Famagusta αλλά και τον γιο της.
«Πάρα πολλές σκηνές γυρίστηκαν σε μη φυσιολογική χρονική σειρά. Ο τρίτος κύκλος της Famagusta ήταν ο πιο φορτισμένος συναισθηματικά. Το καλοκαίρι μου ήταν στρεσογόνο γιατί προσπαθούσα να κρατήσω μέσα μου τα έντονα συναισθήματα του ρόλου ώστε να ολοκληρωθούν τα γυρίσματα. Την τελευταία μέρα του γυρίσματος περπατήσαμε όλοι μαζί ντυμένοι στα μαύρα κατά μήκος του τείχους που χωρίζει τη Λευκωσία στα δύο. Κατά τη διάρκεια του βαδίσματος ενωθήκαν οι ήρωες του 2024 με τους ήρωες του 1974. Ήταν συγκλονιστικό.
Δεν αντέχεται να φαντάζεσαι τον γιο σου άρρωστο. Η Χριστίνα η ηρωίδα που υποδύομαι είναι πολύ βεβαρυμμένη ψυχολογικά. Δεν προλαβαίνει να χαρεί. Αμέσως έρχεται ένα δυσάρεστο γεγονός. Δεν ξέρω πώς να διαχειριστώ τον ελεύθερο χρόνο μου γιατί δυόμιση χρόνια έτρεχα. Δεν προλάβαινα να κάνω τίποτα. Ο σύγχρονος άνθρωπος είναι αυτάρεσκος για αυτό και τον απασχολεί ο χρόνος που περνάει. Το φυσιολογικό είναι να γεννιέσαι, να μεγαλώνεις, να αποκτάς εμπειρίες και μετά να “φεύγεις”.
Όλοι έχουμε την αυταρέσκεια να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Η τηλεόραση μας δίνει το μικρό βήμα δήθεν να μιλήσουμε για τον εαυτό μας. Η πραγματικότητα είναι να μας κατακρίνουν. Στην εποχή μας που τόσο εύκολα επιλέγουμε να ρίξουμε τη “χολή” μας στους άλλους επιλεγώ συνειδητά το καλό. Με ενοχλεί πολύ που ρωτάνε έναν άνθρωπο που δεν δημοσιοποιεί την προσωπική του ζωή γιατί είναι μόνος.
Οι μοναχικές γυναίκες δεν είναι τόσο καλά ενσωματωμένες στην κοινωνία. Μία γυναίκα μόνη της δεν είναι τόσο ευπρόσδεκτη σε μια παρέα με ζευγάρια. Ένας άντρας μόνος του είναι μεγάλη χαρά για την παρέα ενώ μια γυναίκα θεωρείται πειρασμός. Ένα μεγάλο μπράβο στις γυναίκες που μπορούν να σταθούν μόνες τους.
Ο γιος μου είναι σημείο αναφοράς και λόγος ύπαρξης. Τον συμβουλεύομαι πολλές φορές και άλλες φορές είμαι απόλυτα μαμά. Συγκινούμαι όταν μιλάω για τα νέα παιδιά. Δεν τους παραδίδουμε έναν καλό κόσμο. Η έλλειψη παιδείας φέρνει τη βία που έχουμε στον κόσμο μας. Η παιδεία είναι πολιτισμός. Είναι ‘’δώρο’’ να κάνεις παρέα με νέα παιδιά».