Η παραλία: Η Νάταλι και ο Μάρκ μιλούν για τη ζωή τους ως χίπις στα Μάταλα
Τηλεόραση

Η παραλία: Η Νάταλι και ο Μάρκ μιλούν για τη ζωή τους ως χίπις στα Μάταλα

Η παραλία: Η Νάταλι και ο Μάρκ μιλούν για τη ζωή τους ως χίπις στα Μάταλα

Όσα ανέφεραν για τα γυρίσματα της σειράς αλλά και το πόσο κοντά ήρθαν στον ρόλο τους ως «παιδιά των λουλουδιών»

Στην εκπομπή του Στούντιο 4 βρέθηκαν δύο «χίπις» από την επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ1, Η παραλία.

Ο λόγος για την Ελεάνα Στραβοδήμου και τον Αλέξανδρο Πέρρο που υποδύονται την Νάταλι και τον Μαρκ αντίστοιχα.

Οι ηθοποιοί μίλησαν για τα γυρίσματα που έκαναν και συνεχίζουν να κάνουν και στα Μάταλα και την Αθήνα αλλά το πόσο εύκολο ήταν να υποδυθούν αυτούς τους ρόλους.

Ε.Σ: «Ήξερα από πριν πράγματα για το πώς προέκυψε το κίνημα των χίπις και η αναγκαιότητα που το γέννησε. Μετά έψαξα τις αναφορές που είχαν, βιβλία, μουσικές. Εγώ δεν άκουγα τέτοια μουσική. Μιλάω γαλλικά και έμαθα κάποιους κανόνες και προσαρμόζω σύμφωνα με τους κανόνες πώς θα μιλούσαν τα αγγλικά στα γαλλικά.

Εγώ ψάχνω και τι άλλο μπορώ να πω και στα γαλλικά και αυτό ήταν το μεγαλύτερο challenge.

Το ότι δεθήκαμε τόσο πολύ και δουλεύαμε ένα χρόνο και τώρα αισθάνομαι σαν να είμαστε μια παρέα που έκλεισε σωστές διακοπές και χαίρεσαι διπλά. Έρχεται και δικαιώνεσαι και έχει διπλή ευχαρίστηση».

Α.Π: «Η μούρη η συγκεκριμένη παίζει για την παραλία. Και επειδή βαριέμαι τη μούρη μου μού αρέσει που έσκασα με φαβορίτα. Η ψυχή είναι από εκεί. Όλη η λογική, η φιλοσοφία των χίπιζ, την μουσική την λατρεύω. Το ψάξιμο δεν μου ήταν δύσκολο. Η οδηγία ήταν άσε όση περισσότερη τρίχα στην μούρη και θα δούμε τι θα κάνουμε. Έσκασα στα Μάταλα πρώτη φορά με μούσι και μου είπαν να κάνω φαβορίτες και τους είπα εννοείται!

Εγώ τρελάθηκα που θα παίζουμε σε άλλη γλώσσα. Είναι πιο δύσκολο αλλά ταυτόχρονα θες και την πρόκληση, να ανέβει ο πήχης. Στην αρχή υπήρχε μια αμηχανία για το πώς θα το αγκαλιάσει ο κόσμος αλλά λειτούργησε θετικά».

Διαβάστε επίσης

Η παραλία: Τα Μάταλα κάνουν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ Καννών