Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κατηγορεί τον Κίτσο για την παράνομη σχέση του με τη Μάρμω και…
Σειρές

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κατηγορεί τον Κίτσο για την παράνομη σχέση του με τη Μάρμω και…

Οι Πανθέοι επόμενα επεισόδια: Ο Αντρέας κατηγορεί τον Κίτσο για την παράνομη σχέση του με τη Μάρμω και…

Όσα θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας (18-19/5) στις 18:40

Συγκλονιστικά θα είναι τα νέα επεισόδια της σειράς, Οι Πανθέοι, την εβδομάδα (18-19/5), με τον Αντρέα να αντιμετωπίζει ευθέως για τον Κίτσο και τη σχέση του με τη Μάρμω.

Τι θα δούμε στα επεισόδια της εβδομάδας;

Οι Πανθέοι, επεισόδιο 89, Σάββατο 18 Μαΐου

Μετά την κηδεία της Δέσποινας, ο Ανδρέας αντιμετωπίζει για πρώτη φορά ευθέως τον Κίτσο και τον κατηγορεί για την παράνομη σχέση του με τη Μάρμω. Εκείνος τότε, του αποκαλύπτει πως δεν έχει σκοπό να ολοκληρώσει το σχέδιό του και να φύγει μαζί της στο εξωτερικό. Η Μάρμω, όταν βλέπει πως ο Κίτσος δεν εμφανίζεται στο ραντεβού τους, φεύγει αναστατωμένη από τη γαμήλια δεξίωση του Στάθη και πέφτει θύμα εκβιασμού από τον Μαρμάρη, που την απειλεί πως θα βγάλει στη φόρα το μυστικό της. Ο Μεταξάς απορρίπτει το τελεσίγραφο των Ιταλών που ζητά την παράδοση της χώρας και ο πόλεμος ξεσπά στην Ελλάδα. Ο Θωμάς και ο Στέφανος αναγκάζονται να φύγουν για το μέτωπο αφήνοντας πίσω τους δικούς τους να θρηνούν. Η Νίνα ανακαλύπτει νέα στοιχεία εναντίον του Μαρμάρη κι αποφασίζει να τον καταδώσει στην ασφάλεια. Καθώς ο κλοιός γύρω του στενεύει, εκείνος σε μια απεγνωσμένη κίνηση θα απαγάγει την Πέλλα, την ίδια στιγμή που η Ματούλα επιστρέφει ασφαλής στην Αθήνα. Κι ενώ οι πρώτες απώλειες στο μέτωπο βυθίζουν σε βαθιά ανησυχία τον Ανδρέα, η Μάρμω έντρομη θα πληροφορηθεί από τον Τέλη την απόφαση του Κίτσου να καταταγεί.

Οι Πανθέοι, επεισόδιο 90, Κυριακή 19 Μαΐου

Ο Κίτσος φτάνει στη μονάδα του και μαθαίνει πως έχει έρθει εντολή να αναλάβει πόστο στα μετόπισθεν, όμως αυτός απαιτεί από τον Μέραρχο Φλωρά να μην τύχει προνομιακής μεταχείρισης και να τον υπολογίζουν για την πρώτη γραμμή. Κάποια χιλιόμετρα πιο μακριά, ο Στέφανος και ο Θωμάς παίρνουν το βάπτισμα του πυρός όταν καταφέρνουν να απωθήσουν τις ιταλικές δυνάμεις και να ανακαταλάβει ο ελληνικός στρατός, κάποια χωριά της Βόρειας Ηπείρου. Παράλληλα, στην Αθήνα όλοι προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα του πολέμου. Ο Ανδρέας προσπαθεί να μάθει νέα για όλους τους Πανθέους που βρίσκονται στο Μέτωπο, ενώ η Μάρμω νιώθει εγκλωβισμένη μέσα στην αγωνία της για τον Κίτσο. Ο πόλεμος όχι μόνο δεν πτοεί τον Βαλλίδη και τον Στάθη, αλλά αντιθέτως, γαμπρός και πεθερός, βρίσκουν την ευκαιρία και αλλάζοντας την παραγωγή της ΕΡΡΙΚΑ αρχίζουν να κερδίζουν λεφτά με το τσουβάλι. Ο Φάνης αγωνιά για την Πέλλα και αρχίζει να την ψάχνει, όμως κανείς δεν γνωρίζει να του πει πού βρίσκεται. Ο Ισίδωρος αγωνιά για τον γιο του Θωμά, αλλά ταυτόχρονα προσπαθεί να βρει και μια άκρη με τα στοιχεία που έχει στα χέρια του, τον σταυρό και την κάρτα από το ξενοδοχείο με το όνομα «Λεωνίδας Συργκάνης», πιστεύοντας πως έχουν κάποια σχέση με την εξαφάνιση της Μιρέλλας.

Διαβάστε επίσης

Βίκυ Κάβουρα: Το φωτογραφικό άλμπουμ από το baby shower λίγες εβδομάδες πριν γίνει μανούλα