Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας»
Τηλεόραση

Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας»

Κυριακίδης για Μουρμούρα: «Το τελευταίο γύρισμα θα είναι οδυνηρό για όλους μας»

Όσα είπε ο ηθοποιός για το ξαφνικό τέλος της σειράς

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης ήταν καλεσμένος της Μπέττυς Μαγγίρα και μίλησε για την καλλιτεχνική του πορεία αλλά και για το τέλος της Μουρμούρας όπου πρωταγωνιστούσε εδώ και 11 χρόνια.

Όπως είπε, δεν καβάλησε καλάμι από την αναγνωρισιμότητα, μόνο για μερικούς μήνες και μετά συνήλθε διότι όπως εξήγησε αποφάσισε ότι δεν θέλει να τον θυμούνται για τίποτα και έτσι απελευθερώθηκε καλλιτεχνικά.

«Μαθαίνω από τη σύζυγό μου» είπε για την εδώ και δεκαετίες σύντροφό του, Έφη Μουρίκη.

«Θα πω αντίο στον Ηλία με μεγάλη αγάπη»

Μιλώντας για την ολοκλήρωση της Μουρμούρας στον Αlpha είπε:

«Ξαφνικά πάρθηκαν άλλες αποφάσεις για τη Μουρμούρα. Στεναχωρήθηκα ομολογώ γιατί είναι και 11 χρόνια από τη ζωή μου. Μπήκα 50 και βγαίνω 61. Είναι η δεύτερή μου οικογένεια, οι κάμερες, οι ηλεκτρολόγοι, ο σκηνοθέτης. Ήξερα ότι θα γίνει κάποια στιγμή. Το τελευταίο γύρισμα πιστεύω θα είναι λίγο οδυνηρό για όλους μας.

Είχαμε πάρει έγκριση για 12η χρονιά αλλά οι καιροί είναι περίεργοι και οι οικονομικές δυσκολίες πολλές, είναι για όλους και για τα κανάλια και για μας. Όταν ένα κανάλι σου λέει “δεν μπορώ να συνεχίσω πια”, δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ούτε να πιέσω καταστάσεις.

Με μεγάλη συγκίνηση και με μεγάλη αγάπη θα πω “αντίο”. Μην ξεχνάς ότι άλλαξα 3 γυναίκες στη σειρά!» είπε με χιούμορ.

«Κρατάω τη “γυμναστική” που έκανα ως ηθοποιός με τον ρόλο. Δεν έκανα 11 χρόνια Μουρμούρας επειδή θα γινόμουν φημισμένος ηθοποιός. Έμαθα πάρα πολλά από αυτόν τον ρόλο. Καταρχάς είναι εκ διαμέτρου αντίθετος ο Ηλίας από μένα και διασκέδαζα να τον βλέπω στο πλατό» ανέφερε.