After Dark: Διπλή δόση αυτή την εβδομάδα – Οι καλεσμένοι
Late night shows

After Dark: Διπλή δόση αυτή την εβδομάδα – Οι καλεσμένοι

After Dark: Διπλή δόση αυτή την εβδομάδα – Οι καλεσμένοι

Και Παρασκευή και Κυριακή Θέμης Γεωργαντάς στο After Dark

Με διπλό επεισόδιο έρχεται αυτή την εβδομάδα το After Dark μετά τα μεσάνυχτα στο Open.

Σήμερα Παρασκευή (28/9) ο Θέμης Γεωργαντάς υποδέχεται την ταλαντούχα παρουσιάστρια, ραδιοφωνική παραγωγό αλλά και ηθοποιό Κατερίνα Ζαρίφη, απόψε τα μεσάνυχτα, στο OPEN.

Η Κατερίνα κάνει τον απολογισμό της χρονιάς και αποκαλύπτει όλα όσα γίνονται στα παρασκήνια της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη», αλλά και τη σχέση της με τους συνεργάτες της.

Ακόμα, μιλάει για το πώς το όνειρό της να συμμετέχει σε θεατρικές παραστάσεις έγινε πραγματικότητα, αναφέρεται στα πρόσωπα που πίστεψαν στο υποκριτικό της ταλέντο, αλλά και στο «γάμο» της με το ραδιόφωνο. Φυσικά, δεν λείπει το αποκαλυπτικό εξομολογητήριο με hot ερωτήσεις. Σε πόσες ερωτήσεις απαντά με ειλικρίνεια και θάρρος;

Αλλά επεισόδιο θα δούμε και την Κυριακή 30 Ιουνίου τα μεσάνυχτα, οπότε ο Θέμης καλωσορίζει τον μοναδικό Θανάση Πάτρα.

Σε μια συνέντευξη που τα έχει όλα, ο Θανάσης μιλάει για το τραγούδι που μπήκε στη ζωή του την σεζόν που πέρασε, αλλά και για τα σχέδιά του για το μέλλον. Μοιράζεται στιγμές από το παρελθόν του και αναφέρεται σε όλα εκείνα που τον κάνουν χαρούμενο σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Ακολουθεί το αγαπημένο εξομολογητήριο. Άραγε θα φανεί αρκετά ειλικρινής για να κατακτήσει ένα ικανοποιητικό ποσοστό Αγιότητας;

«After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά, Παρασκευή και Κυριακή στις 12 τα μεσάνυχτα στο OPEN.