Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι κατά του γάμου, αν ήταν στο χέρι μου δεν παντρευόμουν»
Late night shows

Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι κατά του γάμου, αν ήταν στο χέρι μου δεν παντρευόμουν»

Φωτεινή Ντεμίρη: «Είμαι κατά του γάμου, αν ήταν στο χέρι μου δεν παντρευόμουν»

«Είμαι σε μία μεταβατική κατάσταση και θέλω να ασχοληθώ με μένα» είπε η ηθοποιός στο Καλύτερα αργά

Η Φωτεινή Ντεμίρη ήταν καλεσμένη στο Καλύτερα αργά και η συζήτηση ξεκίνησε από την οικογένεια που έχει δημιουργήσει με τον επίσης ηθοποιό, Χάρη Γρηγορόπουλο.

«Έχω πει ότι είμαι καλή μαμά, μου ξένισε όταν το είπα. Ξέρω ότι έχω δώσει το 100% αυτού που μπορούσα και μπορώ να το υπογράψω. Και σαν σύζυγος και σαν μητέρα. Σίγουρα αν έχεις έναν καλό γάμο, είσαι καλύτερος γονιός γιατί είναι η ψυχολογία σου διαφορετική.

Είναι δύσκολο να προσπαθείς να είσαι και σύζυγος και μαμά ταυτόχρονα εξίσου καλά.

Θαυμάζω τις γυναίκες που μπορούν. Εγώ δεν ήμουν και τα δυο» ανέφερε.

Μιλώντας για τον σύζυγό της και αν της ασκεί κριτική μιας και κάνουν το ίδιο επάγγελμα είπε:

«Όταν δυσκολεύομαι σε κάτι συμβουλεύομαι τον σύζυγό μου, του λέω να με βοηθήσει. Μου έχει κάνει κριτική όταν παίζαμε μαζί σε μια παράσταση και είχα ξεχάσει μία φράση και ήταν έξαλλος. Ήταν πολύ αυστηρός συνάδελφος και δεν τον θέλω έτσι».

«Δεν είναι όλα ωραία στην καθημερινότητα. Τώρα τα παιδιά μου έχουν φύγει από το σπίτι. Είμαι σε μία μεταβατική κατάσταση και θέλω να ασχοληθώ με μένα και τη δουλειά μου, εντελώς.

Είμαι κατά του γάμου, αν ήταν στο χέρι μου δεν παντρευόμουν. Ήμασταν πιο νέοι, είχαμε δύο γονείς και δεν θέλαμε να τους κακοκαρδίσουμε. Λέγαμε ότι θα παντρευτούμε αν κάνουμε παιδί, όπως και έγινε. Δεν θέλαμε γενικώς και αορίστως να παντρευτούμε. Θέλαμε να είμαστε σύντροφοι. Στα παιδιά μου δεν λέω να παντρευτούν. Είναι συμβάσεις που μας έχουν “φορεθεί” και πρέπει να σπάσουμε. Πιο άνετα θα έκανα σύμφωνο συμβίωσης. Εγκλωβίζει στον γάμο η σύμβαση, το κατεστημένο, έρχεται ένα πακέτο πράγματα που σου φοριούνται».

«Είμαι παιδί 12 χρονών και δεν είμαι παιδί όταν είμαι με τα παιδιά μου. Οι πιο τρελοί άνθρωποι μένουμε σε κάποια ηλικία. Αναγνωρίζω σε μένα ότι είμαι στην πριν την εφηβική ηλικία.

Αυτό το κοριτσάκι θέλει όλα να είναι καλά, σαν να διαβάζει ένα ροζ μυθιστόρημα. Η ζωή δεν είναι έτσι, το κατάλαβα πολύ νωρίς. Θέλω οι άνθρωποι γύρω μου να είναι ευτυχισμένοι, χαμογελαστοί. Όταν βλέπω δίπλα μου άνθρωπο δυστυχισμένο γίνομαι ερείπιο» ανέφερε.

«Έχω μάθει με τα χρόνια ότι αν κάτι σε απωθεί σε κάποιον, έχεις το ίδιο και πρέπει να ψάξεις να το βρεις».

«Το Ναυάγιο ήταν μια πάρα πολύ ωραία εμπειρία, γέλασα πολύ, έκλαψα πολύ. Έχει δραματικές σκηνές. Αλλά όχι δεν με δείρανε!

Το δύσκολο της τηλεόρασης είναι που πρέπει να ξανακάνεις μια σκηνή. Εγώ συνήθως με τις πρώτες λήψεις είμαι η καλύτερη. Μερικές φορές είναι εύκολο, υπάρχουν και στιγμές που θέλει προσπάθεια.

Η ηθοποιός δεν θέλησε να αποκαλύψει τα τηλεοπτικά της σχέδια πριν να είναι οριστικά.

«Είμαι προληπτική, το έχω από τον μπαμπά μου. Το ξέρω ότι δεν είναι λογικό αλλά αφού το έχω κολλήσει;» είπε.