Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Αλλά έχω αγκύλωση, δεν μπορώ να χτυπάω πόρτες…»
Late night shows

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Αλλά έχω αγκύλωση, δεν μπορώ να χτυπάω πόρτες…»

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Σκέφτηκα να κάνω κάτι άλλο στην τηλεόραση. Αλλά έχω αγκύλωση, δεν μπορώ να χτυπάω πόρτες…»

«Θα υπάρξουν αλλαγές στο Καλύτερα δε γίνεται»

Τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη υποδέχτηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο The 2night Show.

Το «πολυεργαλείο» της ελληνικής showbiz μίλησε για την ελληνική τηλεόραση ενώ δήλωσε απογοητευμένος από τον χώρο του τραγουδιού.

Μίλησε ακόμη για τη συνεργασία του με την Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή εκπομπή Καλύτερα δε γίνεται και απάντησε αν θα θα παραμείνει στο πόστο του και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

«Μέχρι πέρυσι έκανα συναυλίες με τον Γιώργο Χατζηνάσιο. Τον τελευταίο χρόνο δεν έχω τραγουδήσει λόγω της τηλεόρασης που έχει γίνει η δουλειά μου».

«Και λόγω του ότι έχω μια βαθιά απογοήτευση από το τραγούδι… Δεν με αδίκησε κανείς ποτέ, είναι κάτι που αισθανόμουν εγώ. Δεν θεωρώ τον εαυτό μου θύμα κανενός».

«Σε μία σειρά λάθος επιλογών που έκανα ήταν και τα τραγούδια που κυκλοφόρησα».

Παρότι κατά γενική ομολογία αποτελεί ένα άκρως αγαπητό πρόσωπο της TV με χιούμορ, ετοιμόλογο και άποψη ο ίδιος έχει διαφορετική άποψη και δεν διστάζει να αποκαλέσει τον εαυτό του «άοσμο».

«Η τηλεόραση μου πήρε από τον χρόνο μου, από τη συγκέντρωσή μου σε αυτό. Μπήκα στον χώρο σας, τώρα τον θεωρώ και δικό μου. Μπήκα με σεβασμό σε έναν επαγγελματικό στίβο και δεν θα έμπαινα με αέρα τραγουδιστή, περαστικός είμαι και μπήκα. Μπήκα και έμαθα τη δουλειά, σε μοντάζ, σε δημοσιογραφική δουλειά. Μπήκα σαν σφουγγάρι, που ήθελε να μάθει τον χώρο στον οποίο μπήκε και ήθελα να είμαι αξιοπρεπής σε αυτό, οπότε κόλλησα, μ΄αρέσει, αγαπιέται».

«Εγώ θεωρώ ότι στην τηλεόραση είμαι άοσμος, διακριτικός, λίγο εκτός του κλίματος. Σε πολλές ιστορίες πολύ συχνά που δεν είμαι με κανέναν από τους δύο ότι το θέμα που αναλύουμε είναι ευτελές και ανούσιο;».

«Θα υπάρξουν αλλαγές στο Καλύτερα δε γίνεται. Εγώ θα συνεχίσω για πέμπτη χρονιά».

«Έχω σκεφτεί να κάνω κάτι άλλο. Προς το παρόν πάω ν ακάνω με την τηλεόραση αυτό που έκανα με το τραγούδι. Σκέφτομαι πολύ ρομαντικά, σκέφτομαι ότι είμαι καλός και κάποιος θα με δει και θα μου πει “έλα να σου προσφέρουμε αυτή την ευκαιρία”. Πράγμα που διαπιστώνω ότι δεν γίνεται  ποτέ και πρέπει να χτυπάς πόρτες, έχω αγκύλωση, δεν μπορώ να το κάνω αυτό το πράγμα».

Ποια είδους τηλεοπτική εκπομπή θα τον ενδιέφερε να παρουσιάσει;

Διαβάστε επίσης

Ραφαηλίδης για την αποχώρηση Νικόλιζα: «Ένιωσα ξεριζωμένος, θα μου πάρει ένα διάστημα να συνηθίσω»