Στεφανία Γουλιώτη: «Συμπεριφερόμουν σαν ένα άπατο βαρέλι, αναζητούσα απελπισμένα την αγάπη, γιατί…»
Late night shows

Στεφανία Γουλιώτη: «Συμπεριφερόμουν σαν ένα άπατο βαρέλι, αναζητούσα απελπισμένα την αγάπη, γιατί…»

Στεφανία Γουλιώτη: «Συμπεριφερόμουν σαν ένα άπατο βαρέλι, αναζητούσα απελπισμένα την αγάπη, γιατί…»

Η σχέση με τους γονείς της και οι δυο φορές που έπεσε θύμα σεξουαλικής παρενόχλησης

Τη Στεφανία Γουλιώτη υποδέχτηκε η Άννα Δρούζα στην εκπομπή Όσα δε λέμε.

Η ταλαντούχα ηθοποιός, η οποία πρόσφατα μας «κέρδισε» για ακόμα μία φορά μέσα από τον ρόλο της στο Maestro, ξεδίπλωσε τη μακρά της διαδρομή ενώ μίλησε για την αγάπη και τον θυμό, τη σχέση με τους γονείς της, αλλά και τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που βίωσε.

Μιλώντας για τους γονείς της ανέφερε ότι δεν εισέπραξε όσα ήθελε να εισπράξει από εκείνους.

«Είπαμε λόγια, είπαμε και άσχημα πράγματα πριν φύγει ο πατέρας μου. Έχω πληγωθεί πολύ από τον πατέρα μου, ακόμα νιώθω ότι έχω θυμό μαζί του».

«Μου έλειπε η κατανόηση αλλά δεν ήταν του ανθρώπου ήταν μίας ολόκληρης γενιάς που είχαν μάθει πώς να φέρονται. Είχε στενό τρόπο σκέψης. Είμαι ένα παιδί με πολλά συμπλέγματα και δυσκολίες, είχα ανάγκη κάποιος να με βοηθήσει να ανοίξω και αν δεν ήταν αυτό ο πατέρας και η μητέρα σου, το έψαχνες απελπισμένα αλλού, κι όταν το ψάχνεις απελπισμένα αλλού, θα την πατήσεις».

«Συμπεριφερόμουν σαν ένα άπατο βαρέλι, αναζητούσα απελπισμένα την αγάπη, γιατί όση αγάπη και να σου δώσουν για εσένα είναι σαν να μην σου δίνει, γιατί έτσι έμαθα».

«Δεν πήρα το “βλέμμα” που θα ήθελα. Γιατί οι άνθρωποι προσπάθησαν πάρα πολύ, η μαμά μου με έτρεχε παντού, μπαλέτα, θέατρα».

Τι ρόλο έχει παίξει η τύχη στη ζωή της;

«Έχει παίξει ρόλο στη ζωή μου. Ένα τυχαίο γεγονός που καθόρισε τη ζωή μου είναι ότι πέθανε σε πολύ τρυφερή ηλικία το πρώτο αγόρι που ερωτεύτηκα. Αν δεν είχε συμβεί αυτός ο θάνατος μπορεί να ήμουν διαφορετική συναισθηματικά, μπορεί οι σεξουαλικές μου επιλογές να ήταν διαφορετικές».

«Η απουσία του πατέρα μου με έκανε να νιώθω υπεύθυνη για τη μητέρα και τον μικρότερο αδερφό μου».

Μίλησε ακόμη για τα περιστατικά σεξουαλικής παρενόχλησης που υπέστη, την πρώτη φορά, όταν ήταν μόλις 7 χρονών.

«Ήταν σεξουαλική παρενόχληση, συνέβη δυο φορές. Τη μία στα 7-8 μου. Ήταν βιασμός θεωρητικά μπορεί και πρακτικά. Ήταν ένας κηπουρός που ψαχούλευε με το χέρι του κι εγώ ήμουν ακινητοποιημένη. Μου πήρε χρόνο σαν παιδί να καταλάβω ότι ήταν άσχημο αυτό που συνέβαινε»,

Σεξουαλική παρενόχληση βίωσε και μεγαλύτερη από ρεφλεξολόγο τον οποίο επισκέφθηκε για ένα πρόβλημα που αντιμετώπιζε με το ισχίο της.

«Έτυχε δεύτερο γεγονός. Ήμουν 33. Εγώ είμαι πολύ ανοιχτή με τους ανθρώπους και δεν φαντάζεσαι ότι κάτι τέτοιο μπορεί να σου συμβεί. Φαντάζεσαι ότι θα πας σε γιατρό και θα φερθεί σαν γιατρός».

«Είχα ένα τραύμα στο ισχίο και δυσκολευόμουν να το περιγράψω και είπα μήπως βοηθήσω εκείνος. Στη μεγάλη ηλικία θεώρησα ότι εγώ φταίω και έτσι πήγα και δεύτερη και τρίτη φορά θεωρώντας ότι τώρα που δεν θα δώσω δικαίωμα».

«Εξαφανίστηκα, θύμωσα πάρα πολύ. Ήθελα να το πω σε όποιον τον κόσμο και να μην ξαναπατήσει άνθρωπος εκεί. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν όταν το είπα σε φίλους και αυτοί συνέχισαν να πηγαίνουν στον ίδιο άνθρωπο».

Διαβάστε επίσης

Maestro – Στεφανία Γουλιώτη: «Ο Χριστόφορος κάνει ένα πάρα πολύ ωραίο κλείσιμο για όλους»